Здравейте, след ремонт и смяна на двигателния компютър радиото спря да работи и ми иска код. Казаха че трябвало да се разкодира,, ако не знам кода. Проблема е че никъде в документите ми няма такъв код, а не знам дали го пише някъде по самата кола. Искам да ви попитам дали някои знае къде го пише този код по самата кола ако някъде въобще го пише? И другия ми въпрос е ако все пак се налага да се разкодира може ли някои да ми препоръча място където да се направи (говорим за София)?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с радио на Фиат Стило
Collapse
X
-
Здравей ...Кода е на лепенка на самото радио - от горната страна мисля, че беше лепенката ... Ако не е махната ...Радиото ако не знаеш как се сваля ... Ето как ...Две спици за колело се огъват под формата на буквата "П" и се мушкат в дупките които са на панела на радиото, по този начин се освобождава и се издърпва радиото ... От ляво и дясно на панела са по две дупчици не може да не ги видиш, там трябва да напаснеш спиците ...Или без да огъваш спиците - първо от едната страна освобождаваш, после и от другата и така ...Fiat Stilo 1.9 JTD (85 kW - 115 PS) `03
-
stilo_26 написа:добре ще пробвам да го видя, но ако тази лепенка я няма знаеш ли къде може да се разкодираFiat Stilo 1.9 JTD (85 kW - 115 PS) `03
Коментар
-
Или се регни тук и питай:http://www.unlockforum.com/showthrea...st119348Мен поне ми помогнаха.Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
ThE_PuNiSHeR написа:Кажи серийния номер и че ти кажем кодаИли колкото може по-кратко, или колко може по-приятно.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар