Здравейте.как да сменя крушката за къси светлини на левия фар на пунто мк2 .кутията за бушоните прече
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
смяна на крушка за къси светлини на левия фар на пунто мк2
Collapse
X
-
Като отвориш отвърташ има 3 винта и фара се изкарва леко напред. Така имаш достъп ето подоробни инструкций : http://www.fiatforum.com/punto-guide...ly-2003-a.htmlFiat Punto JTD HLX 1999
-
е и така става с местене малко напреде аз последно като ми се наложи да сменям крушка на халогена се видях в чудо е и за тва си има чалъм сваляш бронята аз последно като слагах ксенона прадната броня на земята двата фара вън и нови крушки на халогените (филипс )да се надявам повече да не пипам тамШофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
Най-неприятното в случая е, че от ФИАТ ( и не само от фиат де..) смятат свалянето на бронята и развиването на фара за нормална операция при подмяната на крушка, която по принцип би трябвало да може да се извърши на пътя, а не в специализиран сервиз."За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)
Коментар
-
alexk написа:Добре бе само аз ли си сменям крушката на левия фар без да свалям брони,двигатели,фарове,врати и прозорци? С малко повечко търпение стават нещата без проблем.Шофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар