Здравейте колеги днес като запалих колата ми светна една лампичка на контролното табло на скоростомера във вид на снежинка някой би ли ми обяснил за какво е и какво сигнализира тази контролна лампа . Благодаря ви предварително .
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
контролна лампа на таблото моля за помощ
Collapse
X
-
Е ти направо изби рибата, за такава лампа на таблото на 1.8 не се сещам, 1996 год. модел не си с дигиталното табло, нямаш климатроник, не се сещам какво може да е. я кажи да тая лампа да не прилича повече на ТУРБИНА, на ЛАМПИЧКА на ТОЧКА червена. в какъв цвят свети?Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
снимай лампата и качи снимкатаШофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
Темата заема достойно място в "Бисери", ако наистина за габаритите иде реч. Колега автор, изтегли си ръководство за модела и научи поне какво ти говорят лампите по таблото. От мен да знаеш - зелени лампи - всичко е ОК, просто нещо работи. Жълти лампи - "внимание, провери съответния възел". Червени лампи - "задължително провери и отстрани проблема преди да продължиш". Синя лампа - караш на дълги.Сега гледах таблото на GT и на EL/ELX - няма никакви лампи между временния и постоянния километраж.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар