Проблема е следния.Днес реших да си свържа стъпалото и събуфера сам.Направих всичко както трябва,но стъпалото не се включи.Реших че не съм свързал масата с купето като хората,но дори и след като изшкурках боята за да се хване по-добре пак не стана.Захранващият кабел съм го свързал директно към акумулатора.Има и още едно кабелче, което съм го пуснал от system control-a към буксата на плейъра.Ако някой си има идея къде може да съм сбъркал, моля да ми помогне.Мерси! П.С: Стъпалото е http://www.onlinecarstereo.com/CarAu..._GM-3300T.aspx
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем със свързване на стъпало
Collapse
X
-
"System Control"-а трябва да се върже към плеъра на кабела за автоматична антена (до колкото си спомням беше "син"). Така всеки път когато пуснеш плеъра ще се пуска субуфера, но може кабелчето от "System Control"-а да се върже на постоянен плюс и да си го направиш с ключе - да си го монтираш кадето ти решиш и така когато искаш включваш и изключваш ...;]Fiat Stilo 1.9 JTD (85 kW - 115 PS) `03
-
Колегата не е уточнил какво му е главното устройство. Трябва да се свърже "System Control" не със синия кабел на ел.антената а със синия с бяла ивица. ЗАЩО, понеже има вероятност като си пуснеш радио, устройството ще пуска стартов ток по кабела за антената и усилвателя ще работи. НО пускайки CD-то спира тока по този проводник и ще се чудиш защо не ти работи усилвателя. Не случайно конкретния син с бяла ивица проводник се води "remote control"" .Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Провери дали си го вързал там, провери и предпазителя/бушончето на усилвателя ... Ако всичко е "okay" и отново не се включва - вземи едно кабелче и от "плюса" на стъпалото направи един мост към "System Control"-а (но това само за проба да се види дали работи, да не го оставиш така, защото усилвателя ще работи постоянно). И след това ако няма признак за живот, значи нещо му има ...Нов ли е този усилвател ?__________________________________________Бях забравил за "remote control"-a ...Fiat Stilo 1.9 JTD (85 kW - 115 PS) `03
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар