КАЖЕТЕ !?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колеги този касетофон може ли да стане на браво?
Collapse
X
-
Такива съм виждал само на моделите произвеждани в Бразилия. По ЮТУБ има доволно клипове. за Европа не съм сигурен дали се намира такова чудо. Иначе да съм си купил веднагаФиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
-
давай да ги видя рези "шукаритетни" ЦД-та. иначе аз съм търсил доста и никъде не се продава такова нито п оибей нито по форуми. Ако някой намери от некъде да казва да се обзавеждаме че наистина си е готино.Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
-
dani389 написа:Ето ги в ибей съм намирал много пъти но няма да станат за Европа един моряк ми каза че там били на други често радиата.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Не знам как оперират но ако ми падне пак ще взема да го взема макар че ще чакам 1 месец доставка ,ама сега като се сетя от доста време в ибей няма бразилци нещо да неса ги бъгнали.Оф пак се запалих и цяла вечер ще ровя из нета.FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !
Коментар
-
dani389: на първата снимка е отвартително грозно ЦДто. На другите две не мога да витда точно, но като, че ли са по - добре на дизайн (особено средната)...а и това което е в първия пост също ми допада.ако се намери на сносна цена ще е много добре. иначе няма да хване радио по други причини. и тук си имаме радиостанции на нечетни честоти. за пример, 94.9, 95.7, 101.7, 100.3 .... да не им казвам имената да не е рекламаФиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
Коментар
-
Ewing написа:dani389: на първата снимка е отвартително грозно ЦДто. На другите две не мога да витда точно, но като, че ли са по - добре на дизайн (особено средната)...а и това което е в първия пост също ми допада.ако се намери на сносна цена ще е много добре. иначе няма да хване радио по други причини. и тук си имаме радиостанции на нечетни честоти. за пример, 94.9, 95.7, 101.7, 100.3 .... да не им казвам имената да не е рекламаAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
говоря наизуст, че не намирам статията....бях я чел преди няколко години. Та имало някакви разминавания в задния диапазон на приеманата честота и не се чували почти никакви високи ако е слуша музика. естествено не на всчки радио станции. И пича беше се оплакал, че някои от радио станциите които приема стават само за случане на новини.или пък беше нещо с модулацията ...както казах на изуст говоря....само това ми е останало в главата Иначе е факт, че някои радия ще работят! тва при FM, за АМ май е още по-зле положението. интервала на честотите бил на един херци а в европа на други и нищо не става. едните 9kHz другите 10kHz или пък 8 и 9 беше.сега като погледна общо взето нищо конкретно не казах ама при всички сиртуации е по ОК да си се вземе радио за европейския пазарФиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
Коментар
-
Девиация му се вика. В уса е друга и тука ще звучи като глас по радиостанция. Първото СД си е мн готино личи че е оригинално, другите са някак грозни тия бразилските.http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар