Dido_Lyubenov написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Моля за помощ ,относно оттечка към уредите на таблото
Collapse
X
-
Dido_Lyubenov написа:zhelezen написа:Колеги никой ли не знае тази кутия в жабката където влизат няколко кабела, какво има вътре и за какво е .ФИЯТ МАРЕЯ 1,9 ТД 98г. HLX WEEKEND-страхотно удоволствие е да шофираш такъв автомобил.
Коментар
-
Днес смених целия модул където са бушоните,стария го разглобих,като си мислиш че има платка и на нея са наредени елементи,но уви нямаше такова нещо а само шини,и 3 релета.Може би е някои от тези релета,не знам ,но ще видим какво ще стане. Сега съм с друг модул,и за сега няма проблем,ще видя към края на седмицата дали ще ми падне акумулатора и ще има ли оттечка.ФИЯТ МАРЕЯ 1,9 ТД 98г. HLX WEEKEND-страхотно удоволствие е да шофираш такъв автомобил.
Коментар
-
ЗА ТРИЕНЕ-МОЛЯ
Така на всички които се сблъскат с такъв проблем като моя ,на таблото ,ще ви кажа какво да направите за да си го оправите без да ходите наляво и на дясно при "набедени" ел.техници,(не че аз съм ходил). Така,проблема се оказа в самото табло,свалих го,извадих всички лампички и го разглобих,почистих платката със спирт(самата платка имаше доста прах като нагорявало ,направо върху пистите на елементите),след всичко това премерихме няколко кондензатора в които се усъмнихме ,но си бяха здрави.След всичко това го сглобих и подредих лампичките,поставих го на мястото му и вече две седмици нямам никакви проблеми със отечката.Затова хора почиствайте със спирт и четчица всички платчици,за да няма те такъв проблем като моя.Всичко хубаво и още един път благодаря на всички от форума които ми дадоха съвет какво да проверя и ме подсещаха къде да пипна.Лека вечер и всичко най добро.Модераторите могат да изтъркат темата.ФИЯТ МАРЕЯ 1,9 ТД 98г. HLX WEEKEND-страхотно удоволствие е да шофираш такъв автомобил.
Коментар
-
Re: ЗА ТРИЕНЕ-МОЛЯ
zhelezen написа:Така на всички които се сблъскат с такъв проблем като моя ,на таблото ,ще ви кажа какво да направите за да си го оправите без да ходите наляво и на дясно при "набедени" ел.техници,(не че аз съм ходил). Така,проблема се оказа в самото табло,свалих го,извадих всички лампички и го разглобих,почистих платката със спирт(самата платка имаше доста прах като нагорявало ,направо върху пистите на елементите),след всичко това премерихме няколко кондензатора в които се усъмнихме ,но си бяха здрави.След всичко това го сглобих и подредих лампичките,поставих го на мястото му и вече две седмици нямам никакви проблеми със отечката.Затова хора почиствайте със спирт и четчица всички платчици,за да няма те такъв проблем като моя.Всичко хубаво и още един път благодаря на всички от форума които ми дадоха съвет какво да проверя и ме подсещаха къде да пипна.Лека вечер и всичко най добро.Модераторите могат да изтъркат темата.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Dido_Lyubenov написа:zhelezen написа:Така на всички които се сблъскат с такъв проблем като моя ,на таблото ,ще ви кажа какво да направите за да си го оправите без да ходите наляво и на дясно при "набедени" ел.техници,(не че аз съм ходил). Така,проблема се оказа в самото табло,свалих го,извадих всички лампички и го разглобих,почистих платката със спирт(самата платка имаше доста прах като нагорявало ,направо върху пистите на елементите),след всичко това премерихме няколко кондензатора в които се усъмнихме ,но си бяха здрави.След всичко това го сглобих и подредих лампичките,поставих го на мястото му и вече две седмици нямам никакви проблеми със отечката.Затова хора почиствайте със спирт и четчица всички платчици,за да няма те такъв проблем като моя.Всичко хубаво и още един път благодаря на всички от форума които ми дадоха съвет какво да проверя и ме подсещаха къде да пипна.Лека вечер и всичко най добро.Модераторите могат да изтъркат темата.ФИЯТ МАРЕЯ 1,9 ТД 98г. HLX WEEKEND-страхотно удоволствие е да шофираш такъв автомобил.
Коментар
-
Само че между този бшон и уредите които не трябва да работят, когато не си на контакт, е контактния ключ. Отделно си има ток за броячите на километража - това което е с LSD ,не скоростомера със стрелката.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Dido_Lyubenov написа:Само че между този бшон и уредите които не трябва да работят, когато не си на контакт, е контактния ключ. Отделно си има ток за броячите на километража - това което е с LSD ,не скоростомера със стрелката.ФИЯТ МАРЕЯ 1,9 ТД 98г. HLX WEEKEND-страхотно удоволствие е да шофираш такъв автомобил.
Коментар
-
zhelezen написа:Dido_Lyubenov написа:Само че между този бшон и уредите които не трябва да работят, когато не си на контакт, е контактния ключ. Отделно си има ток за броячите на километража - това което е с LSD ,не скоростомера със стрелката.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Dido_Lyubenov написа:zhelezen написа:Dido_Lyubenov написа:Само че между този бшон и уредите които не трябва да работят, когато не си на контакт, е контактния ключ. Отделно си има ток за броячите на километража - това което е с LSD ,не скоростомера със стрелката.ФИЯТ МАРЕЯ 1,9 ТД 98г. HLX WEEKEND-страхотно удоволствие е да шофираш такъв автомобил.
Коментар
-
zhelezen написа:Така на всички които се сблъскат с такъв проблем като моя ,на таблото ,ще ви кажа какво да направите за да си го оправите без да ходите наляво и на дясно при "набедени" ел.техници,(не че аз съм ходил). Така,проблема се оказа в самото табло,свалих го,извадих всички лампички и го разглобих,почистих платката със спирт(самата платка имаше доста прах като нагорявало ,направо върху пистите на елементите),след всичко това премерихме няколко кондензатора в които се усъмнихме ,но си бяха здрави.След всичко това го сглобих и подредих лампичките,поставих го на мястото му и вече две седмици нямам никакви проблеми със отечката.Затова хора почиствайте със спирт и четчица всички платчици,за да няма те такъв проблем като моя.Всичко хубаво и още един път благодаря на всички от форума които ми дадоха съвет какво да проверя и ме подсещаха къде да пипна.Лека вечер и всичко най добро.Благодаря КолегиИ при мен имаше същият проблем,явно това е дефект на Мареа 100тд Нямах спирт затова използвах домашна ракия ,и имах същия добър ефект ,дори е приятно да си поправяш колата сам.Модераторите могат да изтъркат темата.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар