Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

светна червена ланпа????стило 1.9 жтд

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

светна червена ланпа????стило 1.9 жтд

колеги днеска докато карах и я настъпих малко на 4-та до към 120 км ми светна червена ланпа отляво на таблото на обортомера прилича на двигател с кран отгоре или леко натрошен квадрат после я пробвах пак и пак светна и така около 3 - 4 пъти но светва за малко естествено пускам педала и загасва после загасих колата 2 часа тръгнах пак на път и неми светкаше пробвах я около 5 6 пъти но преди да паркирам вкъщи ми светна жълта ланпа за секунда изписа филтур горивен но пак загасна но тревожя се за червената ланпа мисла че е понпа или турбина някои имал ли е такув проблем и какво да правя благодаря предварително фиат стило 1.9 JTD 2002

Диагностика, само тя може да каже защо светва червената. Жълтата най вероятно е за вода в горивото, това също не е добре.

Коментар

Както каза Чавето,диагностика му е майката,макар че нещата отиват на пренадуване на турбината........................
      Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
      Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
      Ventura garage

Коментар

Тя там свети оранжева/амбър ламБа
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Mury написа:
          Както каза Чавето,диагностика му е майката,макар че нещата отиват на пренадуване на турбината........................
          направиха ми диагностика преди 5 дена казаха че всичко е перфектно и няма грешки и я обслужих изцяло колата както и горивен филтър , другото което забелязах вчера е като дам газ до долу на 4-та от кум 1500 оборота до кум 2000 ми претрисва отпред и има малко притракване мисля че е отпред одясно и на краката го осещам непритрисва колата а нещо отпред

Коментар

Полуоска/каресъединител/маховикили колата е ремапвана и въртящия момент и идва множко
            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

[quote="emzo"]Тя там свети оранжева/амбър ламБа [/quotemzo жълта ланпа ми светка както и ти беше ми казал за горивният филтър че има наличие на вода но другата която ми светна по рано беше червена и ми изписа ен нещо си невидях добре и накраq фаут 2 сек и изгасна така 3 пъти дали е възможно тожа да е от водата в горивото и затова и да ми светка червената ланпа ?

Коментар

emzo написа:
                Полуоска/каресъединител/маховикили колата е ремапвана и въртящия момент и идва множко
                2 пъти я карах за обстоино преглеждане на предница в голqм сервиз пореди потропване одясно и след много внимателно преглеждане на всичко хората казаха че по предницата всичко е перфектно и се оказа танпон на маферсона но преди да стигнат до танпона гледаха всичко друго останало и казаха че всичко е идеално а за чипосана незнам има голqма сила имая мощноста и то доста но незнам явно трябва да отида някъде другаде за диагностика

Коментар

лаптоп + ФЕС + ваг-ком кабелСветата Троица е това за Стило т.е. диагностика и направи
                  F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                    лаптоп + ФЕС + ваг-ком кабелСветата Троица е това за Стило т.е. диагностика и направи
                    опитахме се емзо но нестана нещо помучихме се докато непадна батериата на лаптопа неиска да ни вкара в конпа на колата имахме кабел конп и програмата но нищо

Коментар

ето и лампата
                      Прикачени файлове

Коментар

Ако е помпа на диагностиката ще я хванат,разбира се ако знаят какво правят.При теб най вероятно управлението на турбината се бъзика или лоши връзки и влага.
                        Fiat Stilo 1,9 jtd 115.Audi A4 AFN 110.Astra GTC 19 DTH 150 HP

Коментар

Ако трябва да гледам на кристална топка , то залагам на :http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=63668
                          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Моята кола имаше абсолютно същите проблеми (Water in Fuel filter,въпросното еку и притрисане),но няма какво да кажа повече т.к. колегата emzo ме е изпреварил и е абсолютно прав !
                            ex. Stilo 1.9 JTD Active

Коментар

ами ,купи си кабел с диск,инсталираш си го в лаптопа иси правиш сам диагностиката. заслужава си инвестицията.

Коментар

Working...
                              X