Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

светна червена ланпа????стило 1.9 жтд

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

[quote="ivel"]ами ,купи си кабел с диск,инсталираш си го в лаптопа иси правиш сам диагностиката. заслужава си инвестициясега турса кабел сичко друго е на лице КОЛЕГИ днес като q запалих ми показа юлта лампичка кола с катинар като q запалих седеше положин минута сжетната и ми изписжа батериа сержиз нещо таков 4 пути q палих гасих едно и сущо след положинх час q запалих и тогажа ми показа чек ОК нещо се бишна колицата :D

Коментар

сори за леко латиницата но пиша от тел. че сум до колата

Коментар

Днес се побвахме да я закачиме с моя кабел но не стана.По едно време помислих,че нещо кабела е дал фира.Пробввах на Доблото и захапа от раз.Защо не се връзва със Стилото?Къде да търсим проблема?Кабела е OBD2 VAG 409.1
        И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

Хах, ми колата нов внос ли е ?Някой авто апап да не е резнал кабел от ОБД конектора ? Че и на такива съм попадал.
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
            Хах, ми колата нов внос ли е ?Някой авто апап да не е резнал кабел от ОБД конектора ? Че и на такива съм попадал.
            да нов внос е преди 10 дена q купих но е дошла декмври 2011 имали са време да прават каквото искат несе учудвам след като исках да си сменq зимни гуми и видqх че капачките на джантите са залепени с силикон

Коментар

пробвай и от 3-те usb изходи да я закачиш-т.е ги сменяй един след друг

Коментар

Не става.Дори пробвахме с друг лаптоп.А иначе едва ли е резната буксата.Като включим кабела диода му свети

Коментар

Марто, свети заради масата и 12те волта, обаче ако са ревзнали К линията (7ми пин)
                  F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Тази кола иам проблем със захранвания и маси,нещо се случва.От мнението на колегата/първото на тази страница/доколкото разбрах,е изписало нещо батерия еди кво си.Ако ЕКУ-то има слабо захранване или маса,ще влезнете в четвъртък,ма не се знае койю...................... А щом е светнала и лампата-количка с катинар,има някаква драма.Проверете акумулатора на колата,такива ошашквания може да е дал накъсо даже акумулатора...........П.С.Случвало ми се е доста пъти,от слабо захранване или маса,диагностика-нъцки.Момчета,диагностиката не само-кабел,програмка и лаптоп
                    Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
                    Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
                    Ventura garage

Коментар

Акумулатора е почти чисто нов.Всичко изглеждаше ОК

Коментар

MartoModev написа:
                        Премерете масата към мотора и купето.
                        Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
                        Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
                        Ventura garage

Коментар

Mury написа:
                          MartoModev написа:
                          Премерете масата към мотора и купето.
                          утре пак ще я муча а днес като запалих сичко е ок чек ок и никакви лампи акомулатора е на 6

Коментар

Mury написа:
                            Тази кола иам проблем със захранвания и маси,нещо се случва.От мнението на колегата/първото на тази страница/доколкото разбрах,е изписало нещо батерия еди кво си.Ако ЕКУ-то има слабо захранване или маса,ще влезнете в четвъртък,ма не се знае койю...................... А щом е светнала и лампата-количка с катинар,има някаква драма.Проверете акумулатора на колата,такива ошашквания може да е дал накъсо даже акумулатора...........П.С.Случвало ми се е доста пъти,от слабо захранване или маса,диагностика-нъцки.Момчета,диагностиката не само-кабел,програмка и лаптоп
                            преди 7 дена вкарах стилото за пулно обслуйване плус диагностика момчетата кзаха че са ми направили диагностика и сичко било ок и сум нqмал и грешки записани незнам дали да им вqржам вече дали влобще са ми правили диагностика

Коментар

пробвайте и на запален мотор да влезете

Коментар

ivel написа:
                                пробвайте и на запален мотор да влезете
                                наи вероqтно ще отида при сервиза които ми казаха че са ми правили диагностика и да видим как и с какво влизат вутре а пук ако се окаже че немогат ще им спукам главите защото 70% маи влобще неса ми правили диагностика а иначе си пише на листа при плащане диагностика 30 лева

Коментар

Working...
                                X