[quote="ivel"]ами ,купи си кабел с диск,инсталираш си го в лаптопа иси правиш сам диагностиката. заслужава си инвестициясега турса кабел сичко друго е на лице КОЛЕГИ днес като q запалих ми показа юлта лампичка кола с катинар като q запалих седеше положин минута сжетната и ми изписжа батериа сержиз нещо таков 4 пути q палих гасих едно и сущо след положинх час q запалих и тогажа ми показа чек ОК нещо се бишна колицата :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
светна червена ланпа????стило 1.9 жтд
Collapse
X
-
emzo написа:Хах, ми колата нов внос ли е ?Някой авто апап да не е резнал кабел от ОБД конектора ? Че и на такива съм попадал.
Коментар
-
Тази кола иам проблем със захранвания и маси,нещо се случва.От мнението на колегата/първото на тази страница/доколкото разбрах,е изписало нещо батерия еди кво си.Ако ЕКУ-то има слабо захранване или маса,ще влезнете в четвъртък,ма не се знае койю...................... А щом е светнала и лампата-количка с катинар,има някаква драма.Проверете акумулатора на колата,такива ошашквания може да е дал накъсо даже акумулатора...........П.С.Случвало ми се е доста пъти,от слабо захранване или маса,диагностика-нъцки.Момчета,диагностиката не само-кабел,програмка и лаптопFiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
-
Mury написа:Тази кола иам проблем със захранвания и маси,нещо се случва.От мнението на колегата/първото на тази страница/доколкото разбрах,е изписало нещо батерия еди кво си.Ако ЕКУ-то има слабо захранване или маса,ще влезнете в четвъртък,ма не се знае койю...................... А щом е светнала и лампата-количка с катинар,има някаква драма.Проверете акумулатора на колата,такива ошашквания може да е дал накъсо даже акумулатора...........П.С.Случвало ми се е доста пъти,от слабо захранване или маса,диагностика-нъцки.Момчета,диагностиката не само-кабел,програмка и лаптоп
Коментар
-
ivel написа:пробвайте и на запален мотор да влезете
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар