Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

кои модел ми е централата на Airbag-a! Marea

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

кои модел ми е централата на Airbag-a! Marea

здравейте на всичкиМоля малко за помощ. Трябва да си резетвам грешките на ейрбега, че скъсах кабела на волана без да искам. И като отворя ФЕС-а показва, че за моя модел мареа има 4 вида централи.Има ли начин да разбера коя от всичките е моита за да не направим белята. Чувал съм, че ако не се работи коректно с тях понякога гърмят всичките възглавници. Иначе ми е най - лесно да ги подкарам подред и която се конектне нея ползвам Въпросът е да не прецакам нещо а и с ЕПЕР-а нещо не се ориентирах за информация.Мерси предварително!edit:успях да разгледам с ЕПЕРа но там пише само "DC13 - AIR BAG AND COMPONENT PART" и това е. Нито модел нищо.
    Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
    182A4.000 IAW49F
    LPG - Lovato EasyFast
    ----------------------------
    "Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн

кола

Да не гадаем отвори кората под касетофона долу ниско там е тя където са отворите на парното
    КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
    Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
    http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Най-вероятно е ТРВ,повечето Мареи са с ТРВ.......... п.с.А защо ти е модела на централата,ако е ТРВ аз не съм виждал гръмнала такава ?????????
      Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
      Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
      Ventura garage

Коментар

ами проблема е че не успях да жида надписите иначе знам къде се намира пробвах с разни огледалца с фенерчета и ми се изкриви врата иначе модела ми трябва както писах по-горе, във ФЕС-а за моята кола ми изкарва 4 разновидности на централата и ме е стах ако я вържа на друг протокол ли знам ли да не гръмнат.иначе не е проблем да пробвам на всичките е това ми излиза като избор (колата е с 2 възглавници ако има някакво значение)
        Прикачени файлове
        182A4.000 IAW49F
        LPG - Lovato EasyFast
        "Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн

Коментар

Е добре де, виж с ФЕС на кой модел ще се върже и от там ще разбереш коя е... или нещо не съм разбрал...
          Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
          Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
          Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

veselin10 написа:
            Е добре де, виж с ФЕС на кой модел ще се върже и от там ще разбереш коя е... или нещо не съм разбрал...
            Еми дето се казва "мечка страх мен не страх" Окабелих го и на първия път се върза на това което съм маркирал на снимката. И си свърших работа. Хвърлих бърз погледн на опциите в менюто и имаше доста фрапиращи неща за диагностициране и директно излязах...дори не съм пробвал дали ще се върже на другите. Яд ме е, че забравих един скриишот да направя. А навсякъде пишеше да не се пипа буксата докато колата е или на контакт или акумулатора е свързан.Иначе благодаря за куража и съветите п.с.първия път го вързах на друга букса която беше под жабката. странно ми беше че няма жълт шлаух. Оказа се,че това е друга букса която си нямам и на идея за какво е. ако имате идея споделете, че не знам дали е удачно да пускам друга тема. Предполагам е за диагностика на климарика и клапите ама не съм сигурен.за търачката: букса под жабката мареа
            182A4.000 IAW49F
            LPG - Lovato EasyFast

Коментар

пиши ми с колко аербека си и къде се намират и ще ти пиша кой е точно твоя

Коментар

Или натискаш "сканиране" демек другия бутон и ще разбереш
                ФИАТ БРАВО 1.8 16V GT
                ФИАТ БРАВА 1.8 16V 1997г

Коментар

eh4ev07 написа:
                  Или натискаш "сканиране" демек другия бутон и ще разбереш
                  Ами аз гледам, че ми е сив бутона и не съм пробвал да го натискам дори изобщо не съм се сещат, че може и тая опция да я има за очила съм май.мерси още веднъж на всички!
                  182A4.000 IAW49F
                  LPG - Lovato EasyFast

Коментар

Working...
                  X