здравейте на всичкиМоля малко за помощ. Трябва да си резетвам грешките на ейрбега, че скъсах кабела на волана без да искам. И като отворя ФЕС-а показва, че за моя модел мареа има 4 вида централи.Има ли начин да разбера коя от всичките е моита за да не направим белята. Чувал съм, че ако не се работи коректно с тях понякога гърмят всичките възглавници. Иначе ми е най - лесно да ги подкарам подред и която се конектне нея ползвам Въпросът е да не прецакам нещо а и с ЕПЕР-а нещо не се ориентирах за информация.Мерси предварително!edit:успях да разгледам с ЕПЕРа но там пише само "DC13 - AIR BAG AND COMPONENT PART" и това е. Нито модел нищо.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
кои модел ми е централата на Airbag-a! Marea
Collapse
X
-
ами проблема е че не успях да жида надписите иначе знам къде се намира пробвах с разни огледалца с фенерчета и ми се изкриви врата иначе модела ми трябва както писах по-горе, във ФЕС-а за моята кола ми изкарва 4 разновидности на централата и ме е стах ако я вържа на друг протокол ли знам ли да не гръмнат.иначе не е проблем да пробвам на всичките е това ми излиза като избор (колата е с 2 възглавници ако има някакво значение)Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
-
veselin10 написа:Е добре де, виж с ФЕС на кой модел ще се върже и от там ще разбереш коя е... или нещо не съм разбрал...Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
-
eh4ev07 написа:Или натискаш "сканиране" демек другия бутон и ще разберешФиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар