Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Няколко въпроса за разлики във фабричните касетофони
Collapse
X
-
Твоят и този които си отбелязал в снимка 1 са базови модели с 2 канала с по слабо краино стъпало,и ръчна механика.Много по добрият е на снимка 2.......4 канален с по мощно крайно стъпало(звука му е много по добър и силен),механика на касетата full logic(напълно електрическо управление) и чейнджър контрол.Горе долу тва са разликите......2 е за предпочитанеFIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила
Коментар
-
galinchooo написа:Твоят и този които си отбелязал в снимка 1 са базови модели с 2 канала с по слабо краино стъпало,и ръчна механика.Много по добрият е на снимка 2.......4 канален с по мощно крайно стъпало(звука му е много по добър и силен),механика на касетата full logic(напълно електрическо управление) и чейнджър контрол.Горе долу тва са разликите......2 е за предпочитанеFIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
Може да има 4 канала този на 1 възможно е не споря.Това значи че и тои ще е с добра мощност.Що се отнася до телефон всички имат tel mute(за телефон)но опцията е само да ти затихва звука на касетофона когато имаш GSM кар кит в колата.Незнам колко опции има то се вижда по копчетата но върховия модел си е 2.(за касетофон де).А и както казах е full logic...което беше лукс по времето на касетите и има чейндйър контрол...повече от тва здраве му кажи...FIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила
Коментар
-
svetli4a написа:... да допълня само за номер 2 , управлява се и от волана, аз съм с такъв .... има си и изводи за усилвателAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар