Слаби биле фаровете на Мареа не е вярно след почистването и регулировката се наложи още малко да се регулират в обратна посока защото започнаха да падат прилепи по пътя за Клисура.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Най-накрая фар за Мареа
Collapse
X
-
u_bo
я да изровя темата:1. Торнадо, фара ти - ДЕПО - дойде ли с ’фасунка’ за габарита? Дето е под мигача.щото на моя няма и се чудя ти как си решил въпроса ?2. Интересно но при мен се получава едно ’недостатъчно’ вдигане на светлината при регулирането. Тоест - при максимално прибрана ябълка на моторчето фара не се вдигадостатъчно. Проверено е сглобяването - всичко си ляга на мястото. Възможно ли е проблема да е , че моторчето за ел. регулиране ми е от рефлекторен фар , а не от такъв с лупи?
Коментар
-
u_bo написа:я да изровя темата:1. Торнадо, фара ти - ДЕПО - дойде ли с ’фасунка’ за габарита? Дето е под мигача.щото на моя няма и се чудя ти как си решил въпроса ?2. Интересно но при мен се получава едно ’недостатъчно’ вдигане на светлината при регулирането. Тоест - при максимално прибрана ябълка на моторчето фара не се вдигадостатъчно. Проверено е сглобяването - всичко си ляга на мястото. Възможно ли е проблема да е , че моторчето за ел. регулиране ми е от рефлекторен фар , а не от такъв с лупи?Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
u_bo
Tornado написа:u_bo написа:я да изровя темата:1. Торнадо, фара ти - ДЕПО - дойде ли с ’фасунка’ за габарита? Дето е под мигача.щото на моя няма и се чудя ти как си решил въпроса ?2. Интересно но при мен се получава едно ’недостатъчно’ вдигане на светлината при регулирането. Тоест - при максимално прибрана ябълка на моторчето фара не се вдигадостатъчно. Проверено е сглобяването - всичко си ляга на мястото. Възможно ли е проблема да е , че моторчето за ел. регулиране ми е от рефлекторен фар , а не от такъв с лупи?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар