Ето го и фарчето най-накрая.И то на доста добра цена 145 лв. с доставката. Фара е без ел. моторче, обаче старото се поставя лесно.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Най-накрая фар за Мареа
Collapse
X
-
Първо се откача защитния капак на крушката на дългите светлини,може и крушката за всеки случай.После се завърта моторчето като гледаш фара отзад по часовниковата стрелка.Слаед това се повдига леко нагоре защото вътре е закачен с пъпка за основата на рефлектора.От вътре се появява пружина и се вижда пъпката вече. как е закаченоFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
masterkar написа:Моторче за регулиране по височина на фаровете? Има ли стандартно такова при Brava 1.6 16V EL или го има само при Brava 1.6 16V ELX? И ако "не" има ли възможност за ъпгрейд на Brava 1.6 16V EL при закупуване на такъв фар?Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.
Коментар
-
rustson написа:Ми нема невъзможни неща само не знам как ще си изрежеш таблото да си сложиш врътката!Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
rustson написа:Ми нема невъзможни неща само не знам как ще си изрежеш таблото да си сложиш врътката!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар