Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Най-накрая фар за Мареа

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Най-накрая фар за Мареа

Ето го и фарчето най-накрая.И то на доста добра цена 145 лв. с доставката. Фара е без ел. моторче, обаче старото се поставя лесно.
    Прикачени файлове
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Би ли качил снимки на това моторче и описание как се закрепва към фара.Наскоро и аз смених и двата фара като старите ми моторчета останаха в сервиза. Предполагам че едното не става за нищо ...Ако знеш и къде могат да се намерят такива ...

Коментар

Първо се откача защитния капак на крушката на дългите светлини,може и крушката за всеки случай.После се завърта моторчето като гледаш фара отзад по часовниковата стрелка.Слаед това се повдига леко нагоре защото вътре е закачен с пъпка за основата на рефлектора.От вътре се появява пружина и се вижда пъпката вече. как е закачено
      Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
      Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Откъде си го поръча фара и доставят ли задните стопове?
        FIAT Marea 1.9 JTD HLX

Коментар

Задния стоп за мареа седан е 140 лв. по-добре търси втора употреба в София мисля няма да е проблем около 60 лв. са
          TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
          UNO 1.0 FIRE

Коментар

Тези фарове стават ли за Брава, защото ми харесват много.

Коментар

Позволих си малко да ъпдейтна снимката че вчера се борих с фаровете и регулирах! Моторчето се вижда на снимката и както каза колегата махаш капачето на дългите да може да се завърти моторчето и се вади! Малко смазка никога не е излишна!!!
              Прикачени файлове
              Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
              Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.

Коментар

И все пак някой слагал ли е фарове от мареа на брава?

Коментар

Тези фарове с люпите ги имат и доста колеги,които карат Брава/о. Мисля,че стават без проблем.

Коментар

ООО да стават аз съм с люпи и на работа и на колата

Коментар

И аз мисля да си сложа такива фарове на бравата, но моята няма ел фарове, незнам има ли такива фарове които не са ел - по евтини или пък ако няма - възможно ли е тази ел - екстра да се направи, че да я ползувам?

Коментар

Моторче за регулиране по височина на фаровете? Има ли стандартно такова при Brava 1.6 16V EL или го има само при Brava 1.6 16V ELX? И ако "не" има ли възможност за ъпгрейд на Brava 1.6 16V EL при закупуване на такъв фар?
                        BRAVA 1,6 16V EL 96г. - АГУ "Landi"
                        Среден разход на газ

Коментар

masterkar написа:
                          Моторче за регулиране по височина на фаровете? Има ли стандартно такова при Brava 1.6 16V EL или го има само при Brava 1.6 16V ELX? И ако "не" има ли възможност за ъпгрейд на Brava 1.6 16V EL при закупуване на такъв фар?
                          Ми нема невъзможни неща само не знам как ще си изрежеш таблото да си сложиш врътката!

Коментар

rustson написа:
                            Ми нема невъзможни неща само не знам как ще си изрежеш таблото да си сложиш врътката!
                            Tова според мен е най-малкият проблем! Може да се изреже най-малкото с макетно ножче от задната страна. Ако не се лъжа към моторите има контролер така, че елементите станаха малко повечко.
                            Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

rustson написа:
                              При мен има врътка, но тя е за регулиране осветеността на таблото. Същата врътка на FIAT Marea 1.8 /на брат ми/ служи за регулиране височината на фаровете . Явно ще трябва да погледна там точно как е направено, но ... няма да е скоро .
                              BRAVA 1,6 16V EL 96г. - АГУ "Landi"
                              Среден разход на газ

Коментар

Working...
                              X