Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

странен проблем

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

странен проблем

Здравейте колеги,малко съм бос по токовете и имам едно питане.Вчера си карах колата и палеше без проблем.Слизам тази сутрин,няма ток чак да отключи централното.Сложих си акумулатора от другата кола и със слагането ми тръгна перката на радиатора,явно е дало на късо някъде и перката работи постоянно и от там е заминал акумулатора.Някой има ли идея от къде може да е и къде да търся проблема.Благодаря предварително.
    Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

най-вероятно ти е залепнало релето.

Коментар

Извинявам се за тъпите въпроси,но има ли начин с почистване или нещо подобно да се оправи или трябва да сменя релето.И къде се намира то,някъде по самата перка или при другите релета.

Коментар

релето го смени с ново. 70 ампера са по 10-15лв мисля. иначе колегите да кажат при теб къде е. ако имаш 2 степени са 2 релета и предполагам залепналото е за 2-ра.

Коментар

Забраввих да спомена,че двигателя е 1.6 с металните колектори.Да мисля,че точно на втора степен е залепнало,но не знам къде се намират.

Коментар

нз каде са на бравото но огледаи двигателния отсек кадето са ти бушоните/релатат виж би трябвало да са 2 релета погледни и около радиатора има малка възможност и там да има едно реле
            Шофирай разумно, на пътя не си сам.
            Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
            Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
            Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

Виж този файл http://dox.bg/files/dw?a=e26d24852e На 6-та страница от документа, има описание къде са релетата - с номера 122, 123 и 123А . 123 е таймер за 2-ра степен на вентилатора, може и той да е проблемен. Дано съм ти полезен. Успех!
              Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Ами да беше ми доста полезно,разбрах къде са релетата после ще ги погледна и ще пиша.

Коментар

Абе колеги сетих се нещо друго.Възможно ли е да е от датчика на радиатора да дава грешни стойности.

Коментар

ако беше той, перката щеше да върти постоянно ама само когато си на контакт.

Коментар

Working...
                    X