Понеже вече имам лицензния FES и се разрових из менютата днес цял ден. След като активирах едно нещо във фес в менюто на колата ми се появи "day sens" ,като това което прочетох в интернет разбрах ,че това меню отговаря за чувствителността на автоматичното пускане на светлините. Естествено на моя лост няма позиция "А" и тук е моето питане. Може ли Стило ,което фабрично е без автоматично пускане на фаровете да се сдобие с такава благинка ? Сигурно трябва да се купи датчика отчитащ нивото на външната светлина и лоста ,който има позиция "А".
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Stilo Сензор за автоматично включване на фаровете????
Collapse
X
-
emzo написа:Туй откога съм го пробвал Не става, само за коли с фабричен ксенон е.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Може да се направи една схемичка с фото-резистор да включва фаровете като стане тъмно, дори може да се добави още един да следи за насрещно идващи автомобили и да превключва на къси, ако си на дълги. Тоя датчик за дъжд не знам какво представлява, но и към него може да се направи електронен модул с едно реленце, да пуска чистачките. Трябва повечко време, достатъчно желание и накой друг лев :D И да има кой да го направиОсновния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Мен ме блазни предимно автоматичното превключване от къси дълги и обратното. Дори датчика за чистачките също е доста удобна екстра ,защото понякога направо полудявам като постоянно трябва да си играя с лоста. Ако да кажем имам огледалото с датчика на него какво още трябва ,за да се подкара тази екстра?FIAT STILO 1.9JTD 2002
Коментар
-
KUM4o написа:Мен ме блазни предимно автоматичното превключване от къси дълги и обратното. Дори датчика за чистачките също е доста удобна екстра ,защото понякога направо полудявам като постоянно трябва да си играя с лоста. Ако да кажем имам огледалото с датчика на него какво още трябва ,за да се подкара тази екстра?Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар