ако се появят тея шумове има още 2 варианта да ги избегнеш(но не напълно а да ги сведеш до минимум)Това е единия
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Крайно автостъпало - THUNDER TCA-2025
Collapse
X
-
Не че не може колега...но там входовете са за слаб сигнал и ако пуснеш от тонколоните ще стане такава мацаница че ще ти прилошее.За да постигнеш такъв сигнал трябва да се прави схема с резистори,каквато вече е направена фабрично на другия високоволтовия ти вход.Така че си ползваи него.FIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила
Коментар
-
galinchooo написа:Не че не може колега...но там входовете са за слаб сигнал и ако пуснеш от тонколоните ще стане такава мацаница че ще ти прилошее.За да постигнеш такъв сигнал трябва да се прави схема с резистори,каквато вече е направена фабрично на другия високоволтовия ти вход.Така че си ползваи него.
Коментар
-
Колега, след доста блъскане и опити ще стигнеш сам до извода, който ти казах още в начало. Само не разбрах защо толкова остро ме нае, след като просто ти казах че този "усилвател" не струва и пет пари и само ще се вкарваш в излишни "филми" с монтажа му?Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
batproho написа:Колега, след доста блъскане и опити ще стигнеш сам до извода, който ти казах още в начало. Само не разбрах защо толкова остро ме нае, след като просто ти казах че този "усилвател" не струва и пет пари и само ще се вкарваш в излишни "филми" с монтажа му?
Коментар
-
За това питайте преди да купувате, никой не се е родил научен. Някои от нас са пръснали стотици левове за музика, така че все можем да дадем логичен съвет в случая .Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Приятел, липсата на бас е от тонколоните Със два 10 ватови БГ НЧ говоритела в подходящ обем, ще ти извадя бас от тоя касетофон, да не можеш да стоиш вътре повече от 5 минути без да ти гръмне главата. Не те съдя че си взел тези имитации на високоговорители, но ще е добре да споделиш, ако искаш, какво искаш да постигнеш и какво си готов да направиш, за да ти дадем съвет, как ще е най-добре да постъпиш.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Dido_Lyubenov написа:Приятел, липсата на бас е от тонколоните Със два 10 ватови БГ НЧ говоритела в подходящ обем, ще ти извадя бас от тоя касетофон, да не можеш да стоиш вътре повече от 5 минути без да ти гръмне главата. Не те съдя че си взел тези имитации на високоговорители, но ще е добре да споделиш, ако искаш, какво искаш да постигнеш и какво си готов да направиш, за да ти дадем съвет, как ще е най-добре да постъпиш.
Коментар
-
Оригинална няма да намериш, но аз и някои мои приятели, отиваме са колата пред магазина и тестваме ВГ с порходящи рамер и мощност. Като не свири кадърно - следващия. Намираш най-подходящия и си пей сърце. Като нямат на единия магазин, отиваш на друг. Пожелавам ти да успееш да изкараш кадърен звук с това което си купил !Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
То в случая от оригинална елипса няма и много файда, понеже състоянието и вече ще е дроб, все пак в най-добрия случай ще е на 10-11години . А за жалост гофрата им е от изкуствен материал а не гумена и вероятността да е повредена (изгоряла, нацепена, накъсана) е много голяма. Иначе си има елипси 5Х7", какъвто е размера във вратите ако не ти се експериментира с кръгли+фланци.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар