Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какви са тези предпазители в багажника на Стило?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Какви са тези предпазители в багажника на Стило?

Колеги,някой знае ли какви са тези предпазители в багажника?Намират се под кората точно под левия стоп.При тях има и две релета,както и празна букса.Повече ме притеснява,че има и места с липсващи предпазители,т.е.има крачета не само празни дупки.Ще се опитам да пусна и снимки за по голяма яснота.Започнах да се ровя там,защото взе да ми исписва brake lamp fale(несъм сигурен дали точно така се пише).Проверих всички крушки(няма изгорели) и букси,но продължава да го изписва.Незнам какъв е проблема?
    Фиат Стило 1.9 jtd 2003 Multi wagon

търсачкатаааа - emzo предпазители/бушони стило
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Добре,търсачкатааааааа!А по другия въпрос нещо да споделиииииииииииш?Бре,големи нерви,бе!

Коментар

Aми пак търсачката ))))))))))
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Благодаря за инфото!Колеги,вече не задавайте въпроси за каквото и да е,всичко ще намерите с търсачката!Emzo,извинявай,ако нямаш мнение по темата не се обаждай!ПАК БЛАГОДАРЯ!

Коментар

Aйде понеже нервака е на кеф ще обясни за пореден път.Първо се предполага, че всеки един трябва да е хвърлил един поглед на юзър менюъла на колата, там е описано кой предпазител, за какво е.Ама явно не, щото пък вчера някой открил че има Follow Me Home и се чудеше и маеше, каква е таз извънземна технология.Как да е, хора сме.Второ - brake lamp failure - дори и да не знаеш английски , с Гугъл излиза - спирачка лампа недостатъчност. Колко добре е преведено е друга тема за разговор Ta или имаш изгоряла стоп крушка - те са двойни, за габарит и стоп или като разкачиш буксата на СТОП-а имаш яко нагар в нея.Ама то тея неща не съм ги писал ....изобщо !
            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Нямам изгоряла крушка,цоклите са в перфектно състояние(като от магазин),буксите също са в изрядно състояние.Крушката за стопа е с две светлини(не съм толкова загубен,междодругото съм електротехник)Надписа си го преведох отдавна,комбиниран е с жълт триъгълник с удивителен в средата.Като сваля крушка при работещ двигател изписва и коя точно е тя(светва и жълта крушка на таблото)!Въпроса ми е при всички здрави крушки,цокли и букси,ЗАЩО излиза тоя надпис?На таблото свети само жълтия триъгълник,а не жълтата крушка!

Коментар

А буксата разглоби ли я ? Белия конектор се отваря.
                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

icodesi написа:
                  Нямам изгоряла крушка,цоклите са в перфектно състояние(като от магазин),буксите също са в изрядно състояние.Крушката за стопа е с две светлини(не съм толкова загубен,междодругото съм електротехник)Надписа си го преведох отдавна,комбиниран е с жълт триъгълник с удивителен в средата.Като сваля крушка при работещ двигател изписва и коя точно е тя(светва и жълта крушка на таблото)!Въпроса ми е при всички здрави крушки,цокли и букси,ЗАЩО излиза тоя надпис?На таблото свети само жълтия триъгълник,а не жълтата крушка!
                  Смени лампита с нови,диагностика на стоп машинката на педала или...Проблем в боди компютъра.
                  AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
                  HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
                  Kawasaki ER-6n'2012

Коментар

И сигнализацията с триъгълник (оранжев) по спомени е ENGINE CHECK , не виждам как ще светне от крушка
                    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Светва триъгълник с вписана удивителна(чуденка) в него.Светва и при изгоряла свещ,както и при настроена ограничителна скорост,проблем с ABS,Air bag.CHECK-а е отделно.Възможно е при различните софт.версии някъде да го има,а някъде не.
                      AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
                      HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
                      Kawasaki ER-6n'2012

Коментар

Да,разглобих я наред е.Сменях и крушките(те и старите си светят).Видимо всичко е наред,затова и пиша(може би вече няма да го правя)!EMZO искам да се извиня ако сам те засегнал с нещо!Вие може и да спите в тоя форум,но ние простолюдието не може да знаем всички теми наизуст!Все пак за един елементарен въпрос немога да изчета хиляди теми за да си отговоря.Нали затова е този форум-да се обменя информация.Пък и никъде не намерих ръководство на български(ако има такова изобщо),не всички сме полиглоти! А с търсачката излизат всякакви теми,независимо какви думи си посочил за търсене!

Коментар

Направи утре едно клипче, да видим символа и съобщението.
                          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                            И сигнализацията с триъгълник (оранжев) по спомени е ENGINE CHECK , не виждам как ще светне от крушка
                            Свети триъгълника с надпис :brake lamp failure!Никакъв ENGINE не пише.

Коментар

emzo написа:
                              Направи утре едно клипче, да видим символа и съобщението.
                              ОК,само несъм сигурен дали ще мога да го кача.Но поне снимки ще пусна!

Коментар

Working...
                              X