Колеги, имам повод да си сменя фаровете - удариха ме .изчетох всичко каквото намерих по форума, но така и не разбрах някой успял ли е да направи напълно успешна присадка на ел фарове от марея на брава - с регулирани и работещи къси, дълги, и ел. регулиране.благодаря!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
напълно успешна присадка на фарове от марея на брава?
Collapse
X
-
nedialk00
-
u_bo
Immortal написа:Е то много сложно. Вадиш едните, слагаш другите.Буксите са същите, болтовете и те.Само за габарита трябва малко преправяне на буксата, ако не се лъжа.Не виждам какъв проблем може да има?
Коментар
-
nedialk00
-
Ако имаш нужда от помощ за монтажа или морална подкрепа свиркай виждам че си в района. В ъбота си играхме да сменяме фарове така че вече съм спец. Какви са поръженията, Рога? Греди?Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Шофьорския фар ли е ?ако искаш мога да видя млядежя дето му смуняхме фаровете в събота дали левия е здравия че единия имаше пукнато стъкло и мога да се разберем да ви свържа и да го монтираме, но е от бравоЛяв калник а? - свиква сеКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
Коментар
-
абе това с габаритите не е моного добра идея ама айде, и да ти кажа единя е с рефлектор а другия с лупа тъй че разлика в устройството има а във формата не.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар