Здравеите колеги онзи ден си играх с копчето за паркинк и натиснах още нещо и ми изписа Fallow me 60s питането ми е какво да направя за да го повторя да знам как благодаря ви !
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Стило фарове
Collapse
X
-
ми това фолол ми ме навежда на мисълта "Изпрати ме до вкъщи" (само късите светят и те изпращат до вкъщи)при мен Пунто МК2 е като върна от контакт(загася двигателя) и дръпна лоста за мигачи те към мен (светлинен клаксон) и при всяко дръпване ми е 30 секунди ако го дръпна 20 пъти =30 минути ти да не би да си бил влезнал в някакъв сервизен режим за настроикаа какво стана като ти го изписа нещо светна ли или ??Шофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
-
todorshalev написа:ми това фолол ми ме навежда на мисълта "Изпрати ме до вкъщи" (само късите светят и те изпращат до вкъщи)при мен Пунто МК2 е като върна от контакт(загася двигателя) и дръпна лоста за мигачи те към мен (светлинен клаксон) и при всяко дръпване ми е 30 секунди ако го дръпна 20 пъти =30 минути ти да не би да си бил влезнал в някакъв сервизен режим за настроикаа какво стана като ти го изписа нещо светна ли или ??
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар