Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ел. фарове на SX?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ел. фарове на SX?

Бравото ми е с най-ниския клас на оборудване. Има ли окабеляване за ел. фарове и ако има къде да го търся? И втори въпрос може ли на фар с ръчно регулиране да се сложи ел. машинка или обратното да кажем на ел. фар с повредена машинка да се сложи ръчен механизъм за регулиране? Втория ми въпрос е чисто теоретичен. Благодаря ви предварително
    Fiat Croma 1.9 JTD '06 150hp
    Ex. Fiat Bravo SX 1.4 12v '97

И моето е SX ,като интересното е че инсталация за ел.машинки имаше само на левия фар,за другия аз си я прекарвах. Колкото до отворите за ръчна и ел.машинка за реглаж на фара ,са еднакви и можеш да слагаш и едното и другото.
    Фиат Крома 1.9 16v+
    Фиат Браво 1.6 16v
    Фиат Мареа 1.6 16v

Коментар

pi4_s_bravo написа:
      Колкото до отворите за ръчна и ел.машинка за реглаж на фара ,са еднакви и можеш да слагаш и едното и другото.
      +1

Коментар

pi4_s_bravo написа:
        И моето е SX ,като интересното е че инсталация за ел.машинки имаше само на левия фар,за другия аз си я прекарвах. Колкото до отворите за ръчна и ел.машинка за реглаж на фара ,са еднакви и можеш да слагаш и едното и другото.
        Къде беше кабела за ел. фара. днес се завирах отдолу. намерих един който се спускаше покрай левия фар. от него имаше изведено окабеляване за левия халоген, а самия кабел продължаваше през бронята надясно( явно кабели за десния халоген)
        Fiat Croma 1.9 JTD '06 150hp
        Ex. Fiat Bravo SX 1.4 12v '97

Коментар

Да бяхте писали днес за кафе и щях да ти покажа къде са кабелите за ел.фаровете(аз изкарах звяра,сложих му и бронята) .Иначе за другите ти въпроси твърдо ДА става.Миналата зима като ме блъснаха и си взех фар без ел.моторче и си взех старото от счупения фар и сега си ми работи.То влиза към рефлектора с една ябълка и двете машинки са еднакви.
          Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

Hristian_Aleksiev написа:
            pi4_s_bravo написа:
            Къде беше кабела за ел. фара. днес се завирах отдолу. намерих един който се спускаше покрай левия фар. от него имаше изведено окабеляване за левия халоген, а самия кабел продължаваше през бронята надясно( явно кабели за десния халоген)
            Ами зад левия фар просто си висеше буксата, а за десния нямаше въобще, тая прекарвах аз.
            Фиат Крома 1.9 16v+
            Фиат Браво 1.6 16v
            Фиат Мареа 1.6 16v

Коментар

Working...
            X