Бравото ми е с най-ниския клас на оборудване. Има ли окабеляване за ел. фарове и ако има къде да го търся? И втори въпрос може ли на фар с ръчно регулиране да се сложи ел. машинка или обратното да кажем на ел. фар с повредена машинка да се сложи ръчен механизъм за регулиране? Втория ми въпрос е чисто теоретичен. Благодаря ви предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ел. фарове на SX?
Collapse
X
-
pi4_s_bravo написа:И моето е SX ,като интересното е че инсталация за ел.машинки имаше само на левия фар,за другия аз си я прекарвах. Колкото до отворите за ръчна и ел.машинка за реглаж на фара ,са еднакви и можеш да слагаш и едното и другото.
Коментар
-
Да бяхте писали днес за кафе и щях да ти покажа къде са кабелите за ел.фаровете(аз изкарах звяра,сложих му и бронята) .Иначе за другите ти въпроси твърдо ДА става.Миналата зима като ме блъснаха и си взех фар без ел.моторче и си взех старото от счупения фар и сега си ми работи.То влиза към рефлектора с една ябълка и двете машинки са еднакви.Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Коментар
-
Hristian_Aleksiev написа:pi4_s_bravo написа:И моето е SX ,като интересното е че инсталация за ел.машинки имаше само на левия фар,за другия аз си я прекарвах. Колкото до отворите за ръчна и ел.машинка за реглаж на фара ,са еднакви и можеш да слагаш и едното и другото.Фиат Крома 1.9 16v+
Фиат Браво 1.6 16v
Фиат Мареа 1.6 16v
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар