Колеги, спря тотално да излиза звук от радиото.Преди време прекъсваше от време на време ама после пак свиреше, но сега не издава нито стон. (Също така и на дисплея нищо не се вижда, въпреки че светва, но това не ме дразни) :D Та да питам, долу горе колко пари е едно такова радио, лесно ли се сменя, има ли някакви там кодове и чудеса, които трябва да се променят за да го познае колата и т.н.?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оригинален радио-касетофон за Пунто МК2
Collapse
X
-
колега не вярвам да е много скъп най-много 20-30лева поне аз за такова на мареа дадох толкова,пък и не вярвам да ти иска код ако ти иска има сайт за кодове на радиа http://codedradio.info/manuals/grundig/ а за смяна и на идея си нямам.А касетофона този ли е ?
-
benzol написа:колега не вярвам да е много скъп най-много 20-30лева поне аз за такова на мареа дадох толкова,пък и не вярвам да ти иска код ако ти иска има сайт за кодове на радиа http://codedradio.info/manuals/grundig/ а за смяна и на идея си нямам.А касетофона този ли е ?
Коментар
-
Мене ако питаш - напъни се малко и си намери направо CD за МК2.Няма смисъл да се мъчиш с тоя касетофон - сега ти е момента.Иначе аз имах МК2, смених фабричния касетофон със фабрично CD - оказа се че касетофона е бил 2 канален и доста по-слаб, като сложих CD-то как свирна само....Другия вариант ти е - едно адапторче за таблото и каквото и да е радио за кола...Всъщност, не съм сигурен какво направих със старото радио... Дали го дадох с колата миналата година... Ще проверя и ако ми стои направо ти го подарявамAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Yavor написа:Мене ако питаш - напъни се малко и си намери направо CD за МК2.Няма смисъл да се мъчиш с тоя касетофон - сега ти е момента.Иначе аз имах МК2, смених фабричния касетофон със фабрично CD - оказа се че касетофона е бил 2 канален и доста по-слаб, като сложих CD-то как свирна само....Другия вариант ти е - едно адапторче за таблото и каквото и да е радио за кола...Всъщност, не съм сигурен какво направих със старото радио... Дали го дадох с колата миналата година... Ще проверя и ако ми стои направо ти го подарявам
Коментар
-
Re: Оригинален радио-касетофон за Пунто МК2
todorakiggg написа:Колеги, спря тотално да излиза звук от радиото.Преди време прекъсваше от време на време ама после пак свиреше, но сега не издава нито стон. (Също така и на дисплея нищо не се вижда, въпреки че светва, но това не ме дразни) :D Та да питам, долу горе колко пари е едно такова радио, лесно ли се сменя, има ли някакви там кодове и чудеса, които трябва да се променят за да го познае колата и т.н.?Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Re: Оригинален радио-касетофон за Пунто МК2
S_BANKOV написа:todorakiggg написа:Колеги, спря тотално да излиза звук от радиото.Преди време прекъсваше от време на време ама после пак свиреше, но сега не издава нито стон. (Също така и на дисплея нищо не се вижда, въпреки че светва, но това не ме дразни) :D Та да питам, долу горе колко пари е едно такова радио, лесно ли се сменя, има ли някакви там кодове и чудеса, които трябва да се променят за да го познае колата и т.н.?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар