Synthy написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ксенон на фаровете за мъгла
Collapse
X
-
Synthy написа:За такива фарове като твоите единственият ми вариант е ксенон с прожектор, и пак говорим за гаражна изработка (изрязване на рефлектора и слагане на прожектора в него). Просто няма правени никакви къстъм изпълнения за делта.sok1 написа:Synthy написа:Банков, забранено е да се пускат фарове за мъгла при видимост над 50м. Падне ли под 50м. вече може да се блещиш с халогените.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Dido_Lyubenov написа:Synthy написа:За такива фарове като твоите единственият ми вариант е ксенон с прожектор, и пак говорим за гаражна изработка (изрязване на рефлектора и слагане на прожектора в него). Просто няма правени никакви къстъм изпълнения за делта.sok1 написа:Synthy написа:Банков, забранено е да се пускат фарове за мъгла при видимост над 50м. Падне ли под 50м. вече може да се блещиш с халогените.Stop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
-
http://www.mvr.bg/NR/rdonlyres/C0ACA.../PPZDVP_BG.pdf Моля прочетете член 135,Подчертавам да обарнете внимание че закона последно е обновен на 16 август 2011г. Моля за извинение че не е по темата.Мерси.Bravo 2.0 Multijet 165 2009
Коментар
-
danzel-jtd написа:http://www.mvr.bg/NR/rdonlyres/C0ACA3F9-5635-4D15-BC56-8887EE27CAB6/0/PPZDVP_BG.pdf Моля прочетете член 135,Подчертавам да обарнете внимание че закона последно е обновен на 16 август 2011г. Моля за извинение че не е по темата.Мерси.Да попиташ може да бъде моментен срам, но да не попиташ и да останеш невеж, е доживотен срам.
Brava 1.4 12V SX
Коментар
-
Някой законотворец пак се е оакал.Бе мама му стара, нарочно ли ги пишат толкова усукано законите бе... направо се ядосвам ей така, като прочета нещо такова.В чл.70 на ЗДвП и чл.133 на ППЗДвП си пише изрично:"При движение през нощта и при намалена видимост моторните превозни средства и трамваите трябва да бъдат с включени къси или дълги светлини"После обаче четем в ППЗДвП:"Чл. 135. Светлините за мъгла трябва да се включват едновременно с габаритнитесветлини и да се използват само при намалена видимост поради мъгла, снеговалеж или дъжд. "и в ЗДвП:"Допълнителни светлини за мъгла може да се използват само при значително намалена видимост поради мъгла, снеговалеж, дъжд или други подобни условия. Тези светлини не може да се използват самостоятелно. "Е а де!Първо е казано, че задължително трябва да са ти включени късите или дългите.А после е казано, че фаровете за мъгла се включват заедно с габаритните светлини... е нали трябва да са включени и късите (съгл.70) ?!?Абе ей, идиоти 240 на брой...четете кво гласувате бе, да ви имам заплатите да ви имам...Не могат да се ползват самостоятелно... ОК, ще ги ползваме заедно с габаритните светлини тогава (както е казано в ППЗДвП)... Само дето трябвало и късите илли дългите да са включени...абе...обърках се...
Коментар
-
u_bo
-
Stoynev85 написа:Има. Продават се ксенонови прожектори за рефлекторни фарове. Даже мисля, че се водят би ксенонтише едешь - хрен приедешь!
2.0 16V Delta 2 Продава се - http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...653&highlight=
http://www.3na100.com/ - за всеки, който иска да пътува ефтино.
Коментар
-
[quote="Immortal"]Някой законотворец пак се е оакал.Бе мама му стара, нарочно ли ги пишат толкова усукано законите бе... направо се ядосвам ей така, като прочета нещо такова.В чл.70 на ЗДвП и чл.133 на ППЗДвП си пише изрично:"При движение през нощта и при намалена видимост моторните превозни средства и трамваите трябва да бъдат с включени къси или дълги светлини"После обаче четем в ППЗДвП:"Чл. 135. Светлините за мъгла трябва да се включват едновременно с габаритнитесветлини и да се използват само при намалена видимост поради мъгла, снеговалеж или дъжд. "и в ЗДвП:"Допълнителни светлини за мъгла може да се използват само при значително намалена видимост поради мъгла, снеговалеж, дъжд или други подобни условия. Тези светлини не може да се използват самостоятелно. И тук питането:Каква е разликата между светлини за мъгла/ППЗДвП/ и допълнителни светлини за мъгла/ЗДвП/ ?
Коментар
-
Immortal написа:Някой законотворец пак се е оакал.Бе мама му стара, нарочно ли ги пишат толкова усукано законите бе... направо се ядосвам ей така, като прочета нещо такова.В чл.70 на ЗДвП и чл.133 на ППЗДвП си пише изрично:"При движение през нощта и при намалена видимост моторните превозни средства и трамваите трябва да бъдат с включени къси или дълги светлини"После обаче четем в ППЗДвП:"Чл. 135. Светлините за мъгла трябва да се включват едновременно с габаритнитесветлини и да се използват само при намалена видимост поради мъгла, снеговалеж или дъжд. "и в ЗДвП:"Допълнителни светлини за мъгла може да се използват само при значително намалена видимост поради мъгла, снеговалеж, дъжд или други подобни условия. Тези светлини не може да се използват самостоятелно. "Е а де!Първо е казано, че задължително трябва да са ти включени късите или дългите.А после е казано, че фаровете за мъгла се включват заедно с габаритните светлини... е нали трябва да са включени и късите (съгл.70) ?!?Абе ей, идиоти 240 на брой...четете кво гласувате бе, да ви имам заплатите да ви имам...Не могат да се ползват самостоятелно... ОК, ще ги ползваме заедно с габаритните светлини тогава (както е казано в ППЗДвП)... Само дето трябвало и късите илли дългите да са включени...абе...обърках се...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар