И както личи от заглавието давам снимки на прословутия модул. този е за типо те май нямат разлика защото гледах и на една темпра е същия ,но е оранжев цвят. мястото му е точно отлявата страна до предпазителите.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Модул за управление на ел. стъкла снимки
Collapse
X
-
Тоя модул е по добре измислен от на Браво/а , Марея защото стъклата работят и без да си на контакт а той комадва и плафона .Ако не се лъжа ,че съм карал Темпра преди доста години ,но си мисля на бравата да сложа такъв само не съм се заел да го измисля как да стане побългаряването.FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !
-
Като гледам е същият като на дедра/делта. Не работи когато не си на контакт, само плафона свети, джамовете обаче не. А, и това е само за предните стъкла. За задните е под задната седалка, като куплунзите са малко по-различни - 2 са на брой."За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)
Коментар
-
Модул от Шибидах на Марея са ми казвали че върши чудесна работа, СОК1 беше измайстоил вариант за работа без контактна стъклата, а и един комфорт модул е 15-20 лв. тъй че не знам дали си струва разправията със стари модули.пп Моя модул стой в багажника от 6 месеца, няма кой да го монтира.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Автора на темата, май смяташе да си електрифицира механичните стъкла.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Ти добре ще качваш снимки на гумата си, ама аз като поисках някои да го снима това защото нямах представа какво представлява , и трябваше да ровя в 2 чужди коли за да го видя а и съм го качил защото го няма никъде показано а трябва да го набавя отнякъде защото мисля да слагам ел. Щом няма въпрос към темата ако модераторите преценят да я трият.
Коментар
-
След като ще купуваш,обърни внимание на поста ми по-горе. Ще ти трябват и машинките за огледалата, а най-добре цяла оборудвана врата, и само да си навържеш кабеляците."За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)
Коментар
-
chatarman написа:Ти добре ще качваш снимки на гумата си, ама аз като поисках някои да го снима това защото нямах представа какво представлява , и трябваше да ровя в 2 чужди коли за да го видя а и съм го качил защото го няма никъде показано а трябва да го набавя отнякъде защото мисля да слагам ел. Щом няма въпрос към темата ако модераторите преценят да я трият.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар