Та да попитам друг има ли такъв проблем който се изразява в това че понякога след като изгася двигателя и след това стрелката на горивото е с около милиметър два по-надолу, а също така и "Range to Empty" показва по-малко километри, например от 290 на 260 слиза ???
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Странни показания разход Стило JTD
Collapse
X
-
Случайно колата да е била малко наклонена точно преди да изгасиш двигателя, а след като си го изгасил да е на равно; или да е била на равно повече време, а веднага след това да паркраш на наклон и да изгасиш? Ако караш по равен път, например в паркинг на голям магазин и паркираш на него, като изгасиш така ли е?Всъщност проблемът не е ли в това, че като изгасиш, изобщо виждаш някакви показания от уредите? Не знам де, може на Стило да си е нормално уредите да работят при изгасен двигател
-
Дно време старите ескорти го имаха тоя проблем и нямаше решение, огасяш вадиш ключа но бензиномера си показва и всеки които ти погледне през прозореца знае колко гориво имаш.Иначе това дето ти го показва е нещо като разходомер и ти дава инфо с това количество гориво съобразено с моментното ти шофиране какво разтояние можеш да изминеш. Но честно казано не знаех че Стилото го има като екстра.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
И при мен го има това явление. Карам колата спирам и винаги на следващ контакт стрелката е 1-2мм по надолу ама винаги. Имам чувството ,че този нивомер е сбъркан от всякъде. Правил съм си опити карам колата спирам и веднага след като е угасен мотора и като дам на контакт нивомера пак показва с 1-2мм по-малко от това ,което е показвал преди 15 секунди.FIAT STILO 1.9JTD 2002
Коментар
-
S_BANKOV написа:Дно време старите ескорти го имаха тоя проблем и нямаше решение, огасяш вадиш ключа но бензиномера си показва и всеки които ти погледне през прозореца знае колко гориво имаш.Иначе това дето ти го показва е нещо като разходомер и ти дава инфо с това количество гориво съобразено с моментното ти шофиране какво разтояние можеш да изминеш. Но честно казано не знаех че Стилото го има като екстра.Fiat Marea Weekend 1.9 JTD 105 2000
Lancia Lybra 1.9 JTD 115 2002
Коментар
-
cokata_23 написа:S_BANKOV написа:Дно време старите ескорти го имаха тоя проблем и нямаше решение, огасяш вадиш ключа но бензиномера си показва и всеки които ти погледне през прозореца знае колко гориво имаш.Иначе това дето ти го показва е нещо като разходомер и ти дава инфо с това количество гориво съобразено с моментното ти шофиране какво разтояние можеш да изминеш. Но честно казано не знаех че Стилото го има като екстра.http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар