NikMar написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
датчик за скоростомер
Collapse
X
-
Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
-
ivel написа:този червяк не знам от каква кола го изкопа,но брава,браво и марея са напълно електронни.че то ако има червяк трябва да има и жило,освен да е от първите браавота 95-96гAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
nedialk00
батпро е абсолютно прав, понякога като не е сигурен човек в нещо, по-добре да си мълчи докато не провери кое как е http://axm-auto.com/index2.php?brand...menkl=1&show=1
Коментар
-
Joro написа:Датчика се развива по нормален начин. Да се има в пред вид че доста е затегнат (поне моите и двата бяха...)Прикачени файловеКара - Фиат Браво, 1.6, 16V, 103 магарета, метални колектори, 1996г. бензин - газ
Коментар
-
Колеги, аз имам проблем с километража.Когато той не работи не се сменят и изминатите метри на ел.дисплея. т.е. свети си нормално без промянаИзръчкам ли колата до 90-100км и километража тръгва, но в някой момент спира.Според вас датчик ли е това или е лош контакт?И датчика къде се намираFiat Marea 2.4 JTD+
Fiat Marea 1.6 2000г. + ГИ
Peugeot 406 2.0hdi - once upon a time
Renault 19/1.7mi/ - crash
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар