Значи отказаха всички стрелки и лампи на таблото само свети и часовника работи Какво може да е????
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
НИЩО НЕ РАБОТИ ПО ТАБЛОТО
Collapse
X
-
абе не съм много сигурен нещо бях базикал по бушонното ми табло и нищо не бачкаше по таблото после пак ги размърдах прередих и то си тръгна а пък може и буксата отзад на таблото да ти прави мизерий виж и неяШофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
кола
няма кво друго да е освен бушоните или някоя букса от долу под волана има 2 кутии едната е с бушони за интериора др. е BSI има схема кой за какво е Този където ти е казал че не е това не е виждал такава кола Хубово че не те е пратил направо в Ауто Италия .Бушони има и отпред при двигатля те са за работата на колата
Коментар
-
Re: кола
moniii написа:еми довечера ще видя тея бушони а пък този човек ми каза,че всички датчици датчици влизат в една букса и в една платка и ако е от там трябва ново табло,което несе знае как ще разпознае колата,че да почне да отчита всичко правилноFiat punto 2001г. 1.9DS 60hp 4.9/100 , 4.4/100
Коментар
-
Марто написа:moniii написа:еми довечера ще видя тея бушони а пък този човек ми каза,че всички датчици датчици влизат в една букса и в една платка и ако е от там трябва ново табло,което несе знае как ще разпознае колата,че да почне да отчита всичко правилно
Коментар
-
kluchar написа:На пунто МК2 прави проблем и една интеграла на таблото ама дано не ти е това проблема щото наистина трябва да търсиш друго че трудно се оправя .
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар