здравеите колеги от няколко дни сам собственик на фиат стило 1.6 16,в когато го купих ми казаха 4е като е стоял много време бес акумулатор е натрупал грешки и волана беше много стегнат. като се прибрах отидох на маистор и ги истрихме волана се оправи и вси4ко беше нарет но след няколко паления пак ми показа грешка и волана пак се стегна отидох изтрихмея пак и се оправи но днес сутринта пак сащата грешка някои има ли си на представа от какво е, пи6е С1013 маистора ми каза 4е бил някакав модол1.12. Писането на кирилица е задължително. Забранено е писането с латински букви, както и заместването на буквите "Ч", "Ш", "Щ" и други с цифрени означения като "4" и "6" или с някакви други знаци извън кирилицата. (Изключват се случаите, когато е наложително: техническа информация, код и други.) Тези, които нямат кирилица могат да си свалят и инсталират или да използват вградения кирилизатор към формата за писане на мнение.Модераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
проблем с волана
Collapse
X
-
Re: проблем с волана
goshkata88 написа:...като е стоял много време бес акумулатор е натрупал грешки...FIAT Tipo 1.6 i.e SX 75 hp - The best city car
Renault Scenic 1.6 16V RXT 107 hp - The best cruiser
Коментар
-
goshkata88 написа:колеги с какво да по4истя клемите? познати ми казват със шкуркаFIAT Tipo 1.6 i.e SX 75 hp - The best city car
Renault Scenic 1.6 16V RXT 107 hp - The best cruiser
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар