Здравейте! В момента имам коледно табло- каквото се сетите свети и мига, изписва ’’няма връзка’’! Някой да има идея, или да му се е случвало!При завъртане на ключа гасне таблото... Благодаря предварително! Весело прекарване на Новата Година
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Stilo - ''коледна елха'' преди нова година
Collapse
X
-
eddie написа:Ще взимам и аз, но се чудя дали да не взема по- малко ампер часа! Четох, някаде , че с Типото са еднакви, а имам и Типо, то е с 65 или нещо такова... забравих, понеже излезе куче марка и не е пипан мн. отдавна...STILO 1.9 JTD REMAP POWER---->Кen Block inside
Коментар
-
eddie написа:Само да отворят магазините, че в този град едва цигари си намерих вчера )))Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
-
Ако не ти свети и лампата на акумулатора за зареждане най вероятно имаш някакъв проблем с усилвателя на волана, ако свети и лампата за зареждането може да имаш проблем с алтернатора или най добрия вариант непочистени клеми или лоша връзка! Диагностиката ще каже най добре!Stilo 1.9jtd
Bravo 1.9TD
Коментар
-
Като запаля не свети нищо друго, освен ’’червения волан’’! Замервах го - при работещ двигател ми показва 14,05 , а при повече газ 14,06! Казаха ми че било нормално! Дали е опасно да се кара така, че няма кой да я види на място? Ще ви кажа за развитието по въпроса- може да е полезно и за някой другFiat Stilo 1.9 jtd
Fiat Tipo 1.7
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар