Значи проблемът ми е следния,преди около седмица си прослушвах инсталацията по колата тъй като проблемите станаха доста касите спряха,вентилатора на радиатора не искаше да включва и така нататък,но нали сам си чешит реших да пускам направо нови кабели и да побългарявам тъй като тоците при предпазителите ми се губеха. След като сварших горе споменатите работи,качвам се в колата давам си на контакт лампата за дузите светва помпата се чува че качва гориво но лампата не изгасна,нищо трагвам да варта варти ,но не пали.Проверих предпазителите смених самнителните и хоп фарове,вентилатор и сичко си трагна както трябва да си е,но проблемът с паленето си остана.Проверих дали имам ток на свещите но уви нямам,ако може дайте идей как да я оправа тая пущина...Реле ли ще е някакво и каде се намира или каквото е вазможно там да е :ДМерси предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с пунто 1.2 94г
Collapse
X
-
като за начало измери съпротивлението на датчика на коляновия вал.трябва да е 650-750ома.след това провери да не си откачил някоя маса като си пипал по инсталацията.след това виж дали идва напрежение до бобините.ако не идва търси проблема в релето което е закачено насреща (зад двигатела) на така нареченото торпедо.забравих кое точно краче беше захранване на бобината,на по-късно мога да проверя и да ти пиша.иначе не ми се вярва да не пали от изгоряла бобина поради простата причина че те са две и не може изведнъж и двете да изгорят
Реклама
Collapse
Коментар