Здравейте,колата ми е от една седмица при майстор,който казва,че е прегледал всичко,което може да се преглежа и проблема ми е в компа на колата - с две думи, трябва нов!ЕКУ-то е BOSCH и има номер на него 0261206276.Баш майстора казва,че по това може да се намери подобен,та сега търся да купя.Ако някой има такъв да го дава насам
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Компютър за Фиат браво 1.2 16v Съвместимост, кой ще пасне
Collapse
X
-
Вероятно е като моето с електрически дросел, който знае да каже по какво се различават и ако е така трябва да вземеш от кола края на 2000-2002. Разбрал си че се взима комплект ЕКУ, Имо и мастър чип? Иначе въобще ли не светва ключето или си изгасва след 1 секунда на контакт, което е нормално? Какви ключове имаш и всичките ли пробва?Я кажете, ако въобще не светва жълтия ключ какъв е най-вероятно проблема, за едно купе става въпрос, което се прецака, докато го купувахме миналата седмица, свети накакъв червен ключ на таблото. Между другото, за да се запали колата се дава на контакт, след тва и алармата се натиска, демек е двоен имобилайзера
Коментар
-
Не знам какво и откъде си поръчал, но се съмнявам да си намерил това, което ти трябва. По-добре се обърни към кадърен майстор-компютърджия, който да види дали може да го оправи. За моята кола намерих след яко звънене по телефони само 1 човек имаше точно същия, а по сервизи 1 година не бяха намерили тоя пуст комп.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар