benzol написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Предни колонки-Фиат Браво
Collapse
X
-
Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
-
Свалянето на тези кори го изкарахте Mission Impossible, то вярно че първия път е по-сложно, а ма то с всяко нещо си е такаAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
batproho написа:benzol написа:само да ти кажа че аз си вземах 5"/7" и не пасват на отвора идват големи мисля че трябва да са 4"/6" а кората има щипки и на уплътнението на прозореца които държат много здраво и после много трудно се намества кората в тях.И друго аз моите копчета за стъклата не съм ги махал просто завъртях кората на 1 страна и колоните се виждат
Коментар
-
Вероятно това е и причината(че са THUNDER), ако колега автор на темата все още си търси качествени колони може да свирка, това което му бях предложил в началото все още е в продажба.п.с. ще има и Новогодишна отстъпка .Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар