Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Предни колонки-Фиат Браво

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

benzol написа:
    само да ти кажа че аз си вземах 5"/7" и не пасват на отвора идват големи мисля че трябва да са 4"/6" а кората има щипки и на уплътнението на прозореца които държат много здраво и после много трудно се намества кората в тях.И друго аз моите копчета за стъклата не съм ги махал просто завъртях кората на 1 страна и колоните се виждат
    Колега не знам какви колони си купувал с размер 5х7" за да ти дойдат големи. Сменям втора кола BRAVO и два различни модела на HERTZ с този размер и си лягат перфектно, като с младо гадже
    Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
    Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

има и 1 болт точно под дръжката която дърпаш да затвориш вратата

Коментар

както каза колегата nedialk00, дърпаш назад. аз моите на ръка ги издърпвам поотделно - хващам кората за ръба около всяка скоба. здраво държат, не ще и дума, моите съм ги откопчавал над 20 пъти и всеки път са като нови
        браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

Свалянето на тези кори го изкарахте Mission Impossible, то вярно че първия път е по-сложно, а ма то с всяко нещо си е така
          Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

batproho написа:
            benzol написа:
            само да ти кажа че аз си вземах 5"/7" и не пасват на отвора идват големи мисля че трябва да са 4"/6" а кората има щипки и на уплътнението на прозореца които държат много здраво и после много трудно се намества кората в тях.И друго аз моите копчета за стъклата не съм ги махал просто завъртях кората на 1 страна и колоните се виждат
            Колега не знам какви колони си купувал с размер 5х7" за да ти дойдат големи. Сменям втора кола BRAVO и два различни модела на HERTZ с този размер и си лягат перфектно, като с младо гадже
            ми колега не са някои скъпи тонколони от евтините са http://www.electronics.bg/product_in...ts_id=21004211 вземах ги защото нямах тонколони отпред

Коментар

Вероятно това е и причината(че са THUNDER), ако колега автор на темата все още си търси качествени колони може да свирка, това което му бях предложил в началото все още е в продажба.п.с. ще има и Новогодишна отстъпка .

Коментар

nedialk00 написа:
                не сте развили навсякъде, и освен това е със щипки, кората се избутва назад към задницата на колата
                май проблема ще да е бил в това ние дърпахме кората към нас а не назад към задницата

Коментар

Някой знае ли как са свързани фабрично пищялките на таблото ?Моите кабели липсват. Касетофона е AD185. В дейташита на касетофона няма изход за предни пищялки. Мисля да ги вържа паралелно на предните говорители.
                  04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+

Коментар

vgeorgiev написа:
                    Някой знае ли как са свързани фабрично пищялките на таблото ?Моите кабели липсват. Касетофона е AD185. В дейташита на касетофона няма изход за предни пищялки. Мисля да ги вържа паралелно на предните говорители.
                    ми моите са вързани към предните колони на вратите,

Коментар

Working...
                    X