здравейте колеги колата ми изписва този надпис на бордовия компютър и свети оранжевия триъгълник с удивителен знак вътре колата е фиат стило jtdРедактирано заглавие. Преместена.Модераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Съобщение BRKE.LAMP FAILURE - Стило JTD
Collapse
X
-
Joro написа:Някоя от крушките на стоповете. Ако е поокислена я прави контакт я не....STILO 1.9 JTD REMAP POWER---->Кen Block inside
Коментар
-
За стоповете индикацията е различна от индикацията за крушка на габарит. Провери си стоповете дали светят както трябва. Такова съобщение може да ти вади както казва колегата, ако има окислена фасунга на някоя крушка и не контактува добре. Реагира на крушка с по-малка мощност от зададената.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Dido_Lyubenov написа:За стоповете индикацията е различна от индикацията за крушка на габарит. Провери си стоповете дали светят както трябва. Такова съобщение може да ти вади както казва колегата, ако има окислена фасунга на някоя крушка и не контактува добре. Реагира на крушка с по-малка мощност от зададената.STILO 1.9 JTD REMAP POWER---->Кen Block inside
Коментар
-
dqvola6669 написа:Dido_Lyubenov написа:А сигнализира ли ти още компа за тоя проблем, или се е получило еднократно това съобщение?Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Dido_Lyubenov написа:dqvola6669 написа:Dido_Lyubenov написа:А сигнализира ли ти още компа за тоя проблем, или се е получило еднократно това съобщение?STILO 1.9 JTD REMAP POWER---->Кen Block inside
Коментар
-
Колеги, имам същия проблем. Това съобщение се появява или не когато си поиска.Знам, че темата е стара, но не ми даде отговор на въпроса. Качвам снимка на страницата от книжката и ще видите, дано да се вижда, че като че ли не трябва да търся лампа на стоповете, а другаде.Ще пиша и на лични на колегата dqvola6669, дано да е актуален още.Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Коментар
-
Аз колкото и да се взирам, виждам "Brke.Lamp Fail", а не както пише в заглавието. Това подсказва, че надписът е съкратен за да се събере. Значи има голяма вероятност да е съкратено от "Brake Lamp Failure". Надписът в книгата не се вижда хубаво, но доколкото виждам - това съобщение се отнася по-скоро за предупредителната лампа, която показва проблем в съответната верига. Само си разсъждавам, не твърдя че е така.
Коментар
-
ако някои си беше направил труда да си свали ръководството щеше да види че там я имаако правилно съм си превел този македонски проблем със стоповете като цяло може би проблем с крушки или пък стоп машинкаПрикачени файловеШофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар