Здравейте, колеги. От скоро съм член на този форум, до преди месец бях във форума на Фолксваген и имам следния проблем:миналата седмица взех едно Типо, на което са му изтръгнали кабелите от алармата. Пояснявам-платката на самата аларма се намира вътре в сирената и като са сменяли акумулатора са закачили сирената и така са нправили белата. Куплунзи няма, а жиците са отскубнати от самата платка. Въпроса ми е следния-може ли някой да ми каже като види платката къде трябва да се запоят кабели и кой къде трябва да се свърже и какво ще контролира (врати, капаци, мигачи, захранване и т.н.)Днес не можах да снимам платката, но утре ще я покажа от двете страни.Благодаря предварително на всички, които се опитат да ми помогнат!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Изтръгнати кабели от автоаларма
Collapse
X
-
Добре дошъл в отбора!!! Кажи поне каква е алармата ...ПоздравиИвайлоп.п. Заповядай всяка сряда на "СТРИЙТ ПЪБ" /бивше кино здравец/ 19.30ч. http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=2589Tempra 1.6 i.e. S Lybra 1.8 vvt lx 088 9 242 369
-
Мерси за посрещането.:D :D А сега по въпроса-абсолютно нищо не пише на нея, но я мисля че е това http://911.bg/a2/offers.asp?p=1542643&parent=3846 А за срещите знам, защото познавал Михов с Ланчата, и другия Иван с червеното Типо. Мислех вчера да дойда, мо малко ми се объркаха сметките и не можах.
Коментар
-
...шок датчика ти е на платката. 1 - маса7 - плюс 12ВВключваш и гледаш на контактите на релето кога какво имаш и си готовРелето може да е за мигачите. Ако прищраква само, значи е така.Възможно е 2 да е вход от бутоните, дай го накъсо с 1 по време на работа и ще разбереш какво става.В крайна сметка 2 не би трябвало да излиза извън кутията. Входа не е обезопасен!no pain no pain
Коментар
-
Категорично Явор бърка много здраво!!! 12 волта не са на 2!!!5 не е мигачи!Последно:...шок датчика ти е на платката. 1 - маса7 - плюс 12В4 има +12В не го свързвай6 е мигачи3 е токов сензор5 е бутони врати, капациблокировка нямаТ.к. алармата е изключително елементарна, най-добре е да свържеш 3 към 7, 6 към мигачите с два диода. Друго не ти трябва. Само със забележката, че лампата в салона трябва да свети, когато се отварят вратите.no pain no pain
Коментар
-
Мерси на всички, които се опитаха да помогнат. Съжелявам, но май ви създадох само работа. Реших да не използвам тази аларма, защото не може да контролира централно. В същност ако има начин (с допълнително реле или нещо друго) да се свърже за да изпълнява и тази функция може да я сложа в същност.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар