Здравейте, имам стило 1.9 115 к.с и акумулатора с който го купих е 45 ампер часа. До момента не съм имал проблеми с паленето. Та въпроса ми е добре ли е да ползвам толкова малък акумулатор? Има ли някакъв проблем за колата (натоварва ли се нещо). И какъв е акумулатора по каталозите(колко ампера) На самата конзола където се поставя акумулатора пише 60А. С такъв ли трябва да я карам?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Стило 1.9 jtd акумулатор
Collapse
X
-
Минимум 60Ah 540A DIN но по възможност 63Аh 610A DIN.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
-
Re: Фиат Стило 1.9 jtd акумулатор
patrik212 написа:Здравейте, имам стило 1.9 115 к.с и акумулатора с който го купих е 45 ампер часа. До момента не съм имал проблеми с паленето. Та въпроса ми е добре ли е да ползвам толкова малък акумулатор? Има ли някакъв проблем за колата (натоварва ли се нещо). И какъв е акумулатора по каталозите(колко ампера) На самата конзола където се поставя акумулатора пише 60А. С такъв ли трябва да я карам?Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Дадох ти минимума като изискване а колегата @emzo ти е дал това което е необходимо, т.е. колкото повече толкова повече .Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар