Колеги, това е оригиналния касетофон на колата но не ми се сваля за да видя кой модел пише на етикетанякой знае ли модела за да си дръпна ръководство , че даже часовника не знам как да сверя ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Брава - оригиналния касетофон кой модел е ?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
ogi28b написа:Тоя май беше 182H. Свалянето му е работа за 10 секунди, иначе.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:ogi28b написа:Тоя май беше 182H. Свалянето му е работа за 10 секунди, иначе.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Ето четете, има какво да се настройва, на моя /не е същия модел, с касета е/ настройките на часа са от ЕХТ и се променят с копчето за усилване, това уточнение го давам з/о отначало се шашках от къде се настройва.http://download.fiat-bg.org/Books/Br...82H_AD185H.pdfFIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
Re: Брава - оригиналния касетофон кой модел е ?
borkoi написа:Колеги, това е оригиналния касетофон на колата но не ми се сваля за да видя кой модел пише на етикетанякой знае ли модела за да си дръпна ръководство , че даже часовника не знам как да сверя ?Човекът е човек когато е на път.
Коментар
-
Спрете с тоя H2 де! Модел H2 изглежда по съвсем различен начин, вече го писах веднъж.Този, който е сниман в началото на темата, е модел 182 H3, на първата картинка, горния от двата. Инструкциите за него са в сервизното ръководство на модела, част 4, страница 347. Характерно за модела е, че има код, поддържа управление от волана, и има управление на чейнджър, за разлика от модел 182 М2, който изглежда почти 1:1 фронтално.На втората картинка може да видите как изглежда модел 182 H2. И че не е той. Надявам се, че вече е ясно за всички. Инструкции за H2 има в трета част на ръководството, на страница 735.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар