поправка, кабела (обд 2) има диот и той несвети когато вкарам буксата
Видя ли сега.Значи имаш прекъсната маса на конектора.По-лесният вариант е да срежеш черната жица от буксата на колата и да си хванеш маса от където искаш,щото не се знае къде точно е прекъсната.Другият вариант е да търсиш къде е прекъсната масата и да я оправиш.
ясно само да обядвам и пак слизам при колата ......... досега бях свалил жабката и видях вътре още една букса за диагностика над тази за аербега,тя за кво е (знам че е спам но просто от един бръз отговор няма да навреди)
резнах черната жица и я вързах към купето на кубаво нямсто.диода пак несвети.двама приятели с фиат купета дойдеха и закачих кабела и на тях и там не свети=следователно кабела маи не е вред
Минах през един познат който прави диагностика и ми каза че преходника няма да ми стане на мене щото е за постарите модели а за мене трябвало да стане само с обд2 и буксата е някъде при бушоните.Направи ми сравнение с една алфа 156 1.9 жтд че диагностика прави само с обд2.Разкара ме набързо щото си има работа и аз като се прибрах отворих капака на бушоните под волана,но нямам букса там за обд2.Нямам познат който да ми помогне с негов кабел освен този но той не е много за препоръчване.Затова хвърлям кабелите и нема да се занимавам повече
Коментар