Здравейте от скоро имам Стило 1.9 jtd, и ми се появява грешка изобразява се с триъгълник с удивителна вътре и изписва fault antipinch front. Някой сблъсквал ли се е с подобно нещо? Порових се из други форуми за фиат, там пише че това е датчик за вдигането на прозореца(ако си сложиш ръката или главата да спре за да не я прищипе ) Та някой знаели къде точно се намира датчика?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Стило anti pinch fault
Collapse
X
-
Хах, аз се чудех, кви са тия датчици в рамката на прозореца, а чак сега осъзнавам, че и аз имам такава екстра.Това е ако ръката/главата ти е там, да не е сплеска/среже.Като ти изписва грешката трябва да ти пише от коя страна е, лява или дясна.Отваряш вратата и има един кръгъл сив конектор, отвеаряш, пръскаш с контактен спрей, чакаш малко и съединяваш.Обикновено там бил проблема.F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
Тези функции по принцип си имат обучение,но лошото е че при различните италианки,са различни,аз лично знам за Алфа ГТ,Фиат Крома и Алфа Брера,мога да ги споделя,ако не се оправиш с куплунга............да ги пробваш не за друго.....Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
-
Днес напръсках куплунга (датчика или не знам как се казва), но започна да ми дава таз грешка по често, отколкото преди. От няколко дни не ми пищеше, днес пак се почви напръсках и сега ми се появява през 30-40 секунди(много неприятно със звуков сигнал ) Разкачил съм клемите на акумолатора пък да видим какво ще излезе . Относно обучението за първи път чувам за такова нещо (рових се доста по чужди форуми) така че, мога да опитам да видя какво ще стане !Stilo 1.9jtd
Bravo 1.9TD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар