Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колеги светна странна лампа на таблото.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колеги светна странна лампа на таблото.

Колата е Мареа 2,4ЖТД , лампата светна веднага след като запалих колата , същата според мен не свети както трябва а по скоро мижи.
    Прикачени файлове

r_osen@yahoo.com

Хайде на бас, че ако си погледнеш утре накладките - предните и ще идеш в магазина за нови
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

износени са ти накладките имаш около 1000 км гратис за да ги смениш

Коментар

Колеги на 2 000 км. са накладките , освен някъде да омаслява кабела. А възможно ли е да е лампа на алтернатора. Виждал съм при пробил диод , и мижи по подобен начин.

r_osen@yahoo.com

Коментар

според моето некомпетентно мнение тази лампа няма нищо общо с алтернатора .... варианта ако си с нови накладки е се е претрил някаде кабела на датчиците и да замасява !!!
          AUDI 1.8 20V TURBO
          ex - FiAT BRAVO 2.0 20V, 1.9 JTD ++, 1.8 16V+газ, Alfa Romeo 1.9 JTD

Коментар

Другото е да ти е скъсан кабела на накладките. При брава се включваше на предно ляво колело. Погледни буксата. На брадвата ми светеше тази лампичка месеци наред просто защото накладките явно бяха дефектни и даваше контакт от някъде при непрекършен кабел и добре включена буса...
            Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
            BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
            BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Ще огледам тези дни , не знам защо си мисля че съм тествал системата и съм останал с впечатление че лампата за ръчната свети при износени накладки. По принцип имаме ли лампа за зареждане на алтернатора.

r_osen@yahoo.com

Коментар

по принцип имате лампа правоъгълник светещ в червено с + в единият и - в другият краи
                Аз знам, че нищо не знам, но има хора и това не знаят.
                Човек е 80% вода и ако няма мечти или цели в живота, това е просто една вертикална локва.

Коментар

Стига с този алтернатор, като не ти зарежда алтернатора ти свети лампата с акумулаторче, то индикира, че системата консумира от батерия. Ако пък толкова те притеснява алтернатора - измери на акумулатора, като запалиш без консуматори какво напрежение има и след това с консуматори. Тази лампа, която на теб ти свети е точно датчика за износени накладки! Лампичката на ръчната също свети при свършване на спирачната течност /дот/Поздрави.
                  Lancia Lybra '00 1.8 140hp

Видеорегистратори

Коментар

Working...
                  X