Колеги имам един въпрос.Купих си усилвател и сега го връзвам.Доста четох всичко разбрах и сам си направих , но имам проблем със захранващия кабел (този който стига до акумулатора).Проблема е в това, че незнам от къде да го прокарам за да мине отпред (под капака).Иначе после знам(под праговете и така до отзад) Идеята ми е някои с пунто , който е свързвал усилвател , да ми помогне.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Окабеляване на музика на Пунто
Collapse
X
-
Колеги имам още един въпрос.Кой кабел от cd-то трябва да свържа с remout кабела от усилвателя(става въпрос за този кабел , който трябва да пуска усилвателя при пускане на cd-то и после обратно да го гаси , а не да седи включен постонно). Прилагам снимки на мойто cd Pioneer DEH-4000UBВ първия момент помислих , че е този със стикерчето system remote control , но след това се сетих , че може да е за жичното дистанционно.EDIT: Сега видях и този надпис.Дали пък не е това разклонение на жълтия кабел?Fiat punto 1.1 55 `94
Коментар
-
kiriku написа:Колеги имам още един въпрос.Кой кабел от cd-то трябва да свържа с remout кабела от усилвателя(става въпрос за този кабел , който трябва да пуска усилвателя при пускане на cd-то и после обратно да го гаси , а не да седи включен постонно). Прилагам снимки на мойто cd Pioneer DEH-4000UBВ първия момент помислих , че е този със стикерчето system remote control , но след това се сетих , че може да е за жичното дистанционно.EDIT: Сега видях и този надпис.Дали пък не е това разклонение на жълтия кабел?Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар