Монтажник на автоаларми и Car Audio Фирма R&B Audio Ltd. търси да назначи монтажник на автоаларми и Car Audio с познания в областа на автомобилните електроинсталации и/или електроакустиката. Най-важното е кандидата да има желание за развитие в тази област, защото при нас има голямо поле за изява. Пълен Работен Ден, Трудов договор София Заплата от 500 до 800 BGN на Месец GSM +359888712276 Tel +359 2 9666 098 Email info@rnb-audio.com
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Монтажник на автоаларми и Car Audio
Collapse
X
-
Приятел ако беше казал за тази работа 1-2 месеца порано с най-голямо удовостви щях да приема тази работа . Ако знаеш колко сам зарибен по този начин на монтаж на кар аудио а още повече ми се иска да науча още нови неща. А само да ми кажеш какви са точно условията защото имам едно приятелче което ако му кажа може да дойде при вас . А в този ред на мисли можеш ли да ми кажеш някакви размери на каса с (15" говорител сони експлоуд турбо) много ще сам ти благодарен :PНее важно колко коня има под капака а какво магаре е зад волана!
-
Ми аз бях пуснал обява в Jobs.bg преди около месец, но от там не дойдоха много читави кандидати.Условията са много лесни% от монтажа и дебела комисионна за доведен клиент, трудов договор и осигуровки както си му е реда. С две думи колкото работиш толкова взимаш и колкото по-квалифициран ставаш толкова повече ти се вдига процента.
Коментар
-
работници
Ставаше въпрос за търсенето на работници за намирането на свестни майстори или поне момчета които като им кажеш направете това и да знаят или да питат как но да го направят а не те да гледат а друг да работи .Има и такива които пък много ме дразнят знаят нещо но са с много по голямо съмочувствие и изскат едни нереални заплати .Аз също търся едно момче за работа .
Коментар
-
Я кажете нещо поваче за работата щото аз се интересувам много.От две години съм много запален по кар аудиото и в момента бавно и полека си правя колата.Бавно поради финансови причини.Та завърших киров миналата година и ако имате въпроси или мислите че може и да стане нещо от мен пратете едно ЛС.Ако искате да видите кво правя по колата ето ви линк http://snimka.bg/album.php?album_id=48142&photo=9 .Много обичам да се занимавам с това и ще ми бъде много прияно да се науча да работя добре.http://www.tuning.bg/forum/garage.ph...ehicle&CID=349
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар