значи става въпрос за мой колега купи си пунто 99г. бензин 1.1 та ходил на някакъв майстор да му прави тоците и не е могъл да му оправи задната чистачка да му работи и му казал че трябва да си купи панела за лостчетата на чистачките и на фаровете че некаква клема не давала на контакт та можете ли да кажете от къде да си я намери втора употреба и колко пари е а също така му липсва пепелника и това също му трябва.Сега от както този майстор му е бърникал когато си сваля предните прозорци се задейства машинката на предните чистачки та моля ви препоръчайте ми някой добър майстор жичкаджия за софия около кв.Слатина или Дружба ако знаете.скайп за връзка със мен bobkata1971
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем със задна чистачка на пунто 99г.
Collapse
X
-
Човече, как пробвахте чистачката, на отворена врата /заден капак/ тя не работи, ток се подава от контактните пластини на ръба на багажника, от ляво на ключалката!А иначе машинката се рециклира, като се свали и почисти и смаже със нова грес, потърси търсачката на форума и ще намериш много теми по въпросът, като задната чистачка на пунто браво мареа са единтични и се оправят по един и същи начин!п.п. Аз ако съм ще бягам от този майстор много, ма много далече ... фар фар ауей ...
-
Re: кола
buci1971 написа:еми колега МК2 трябва да е защото е със дългият стоп от зад а що се отнася до панела майстора е казал че не давало контакт едната клема отзад на багажника дето се затваря и дава на контакт и за това му е казал че трябва да смени панела със ръчката за чистачкитеHaters Gonna Hate
Коментар
-
quintessenz написа:buci1971 написа:еми колега МК2 трябва да е защото е със дългият стоп от зад а що се отнася до панела майстора е казал че не давало контакт едната клема отзад на багажника дето се затваря и дава на контакт и за това му е казал че трябва да смени панела със ръчката за чистачките
Коментар
-
buci1971 написа:еми колега МК2 трябва да е защото е със дългият стоп от зад а що се отнася до панела майстора е казал че не давало контакт едната клема отзад на багажника дето се затваря и дава на контакт и за това му е казал че трябва да смени панела със ръчката за чистачките
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар