Днес ми изгоря едната крушка и от един магазин си взех комплект Н7. Пред нас забелязах ,че са 100вата ,но ги монтирах ,пуснах фаровете и поработиха около 7-8 минутки. Пипах кабелите бяха студени ,смисъл не загряваха и си мисля ,че май няма да имам проблем с тези крушки. Някой кара ли с такива крушки и имал ли е проблеми с тях?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем ли са 100w крушки за фаровете?
Collapse
X
-
Martin’s написа:Аз преди бях с осрам найтбрейкър - много хубаво свети за халогенна крушка, но за една година изгоря едната ...Според мен по-добро решение е осрам силвър стар - пак светят добре, а и издържат повече време ...;]Bravo 1.6 / 16
Коментар
-
Аз карам със Narva Rally 100/90W и мога да кажа със сигурност, че няма проблем, а за светенето преди бях с 60/55W с по-голяма осветеност и като карах по осветени булеварди пусках и халогените за да видя че ми светат фаровете, а сега с тези 100/90 изобщо не ползвам фаровете за мъгла и се вижда перфектно Миналата седмица имах нощно пътуване и е много приятно със 100 вата нощем, на дълги прави едно много ярко петно и видимостта е просто перфектна :D В началото си прекарах нова инсталация с дебели проводници и допълнителни релета и сега си върнах всичко както си е било и кабелите нямат никакво загряване и крушките светят еднакво силно На дълги свети като фар на локомотив мога да кача и снимки който невярва :D Целта ми беше да покажа на господата със слаганите ксенони какво вижда насрещния водач. Някои даже отбиваха след разминаване :DТеоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
-
Някой ден един от тях може да отбие, да се врътне след теб и да седиш някъде замислен, като оня голфаджия в Плевен, дето му взеха ключовете от колата, и той гледа умно...Точно заради фарове беше случката...FIAT Tipo 1.6 i.e SX 75 hp - The best city car
Renault Scenic 1.6 16V RXT 107 hp - The best cruiser
Коментар
-
bgaf написа:Някой ден един от тях може да отбие, да се врътне след теб и да седиш някъде замислен, като оня голфаджия в Плевен, дето му взеха ключовете от колата, и той гледа умно...Точно заради фарове беше случката...Теоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
-
,,,
Колега тези крушки са забранени за цяла Европа. Може някой милиционер да се заяде ( не че иначе не може). Пре.баваш си рефлектора, после буксата където влиза в фара и не на последно място тези които са ти насреща. Пък като имаш мерак за светлина си купи крушки 140/100- много са" хубави". Другия варянт е да си купиш халогени Hella Super Ralli 3000. Тури 4 на предния капак и си ти. Дори и ТИР- овете ще ти гасят до габарит при разминаване Поздрави и умнатаFiat Brava 1.6 16V 90HP
Fiat Brava 1.2 16V 80HP
Fiat Bravo 1.2 16V 80HP
Коментар
-
Re: ,,,
dqnkov написа:Колега тези крушки са забранени за цяла Европа. Може някой милиционер да се заяде ( не че иначе не може). Пре.баваш си рефлектора, после буксата където влиза в фара и не на последно място тези които са ти насреща. Пък като имаш мерак за светлина си купи крушки 140/100- много са" хубави". Другия варянт е да си купиш халогени Hella Super Ralli 3000. Тури 4 на предния капак и си ти. Дори и ТИР- овете ще ти гасят до габарит при разминаване Поздрави и умнатаТеоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар