От вчера сутринта започна да ми свети странна индикация на таблото. При натискане на спирачката светва малка лампичка с удивителен в средата и малък надпис STOP до нея. Намират се точно под индикацията за отворени врати. От това което прочетох ми се струва, че това е индикатор ако някоя крушка е здала багажа. Проверих вечерта -всичко си свети както трябва - стопове, трети стоп, габарити, допълнителни светлини, къси, дълги , халогени , осветление на номера, в купето всичко свети... Какво може да означава тази индикация?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Светна странна индикация на таблото на марийката
Collapse
X
-
Откачи буксата на стопа и провери за окисляване. Почисти със финна шкурка и напръскай с контактен спрей. Отвори стопа и виж платката за същите симптоми и при нужда повтори процедурата. Ако и това не помогне търси омасяване някаде по кабелите които отиват до стопа или в модула за свтлините. Успех.
Коментар
-
Stoynev85 написа:Airfan написа:Обърни внимание колко светлини на стопа светят, защото при мареата са 4 общо - по две във всеки стоп.Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
Оказа се горната крушка на левия стоп. Като я чукнаш леко и светна и изгасна предупреждението. Заблуждавал съм се защото не знаех , че са по две на стоп. Благодаря на всички познали и непознали...Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар