Има ли начин да се свърже стереото ми с телефона, посредством някъв кабел, до скоро бях с такава касетка която се свързва с телефона, но има ли друг начин освен тоя, ако някой е пробвам и е станало с някви кабели да пише.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Свързване на стерео с телефон
Collapse
X
-
Re: кола
kluchar написа:Зависи касетофона /СД и модела кола все пак трябва да имат тази опцияиначе трябва да се преправя което не си заслужава Като се кара не се ползва GSM и готово .от такава екстра познат лежа 6 месеца в гипс
Коментар
-
Много трудна тая търсачка на форума!А инак има отговори на доста въпроси в нея.Пускане на сигнал на оригиналното радио.Цели 7 страници със снимки,обяснения и тн.
Коментар
-
Краси, извинявай, че пиша в заключената. Темата е за оригинални модели на Браво, на колегата май е нещо по-различно.А като гледам, колега, имаш готов вход с чинчове. Пускаш му ляв и десен канал със саморъчно направен кабел-преходник от стерео 3.5 мм мъжки (или какъвто иход имаш на телефона) -> чинчове, от менюто избираш вход AUX/CD и си в играта.Ред.: Колегата emzo подсказа, че това всъщност е изход. Май най-добре да кажеш какъв е касетофонът, пък току виж някой помогнал с този модел. Отключвам темата. Предполагам, че подобно на преработката в темата от горния линк - сигналът ще може да се пусне на мястото на касетката.
Коментар
-
ogi28b написа:Краси, извинявай, че пиша в заключената. Темата е за оригинални модели на Браво, на колегата май е нещо по-различно.А като гледам, колега, имаш готов вход с чинчове. Пускаш му ляв и десен канал със саморъчно направен кабел-преходник от стерео 3.5 мм мъжки (или какъвто иход имаш на телефона) -> чинчове, от менюто избираш вход AUX/CD и си в играта.Ред.: Колегата emzo подсказа, че това всъщност е изход. Май най-добре да кажеш какъв е касетофонът, пък току виж някой помогнал с този модел. Отключвам темата. Предполагам, че подобно на преработката в темата от горния линк - сигналът ще може да се пусне на мястото на касетката.
Коментар
-
RCA (чинчовете) ти са изход а не вход, за вход може да ползваш входа за чейнджър, друг е въпроса как ще се справиш с това.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
dobri_g написа:Колега качвам ти една картинка с начин за връзване, не съм сигурен че ще стане за твоя касетофон за това, ако го пробваш ще е на твой собствен риск.Аз имам CD Kenwood и при мен стана. Ползвах резистор 1 k-ohm.
Коментар
-
super_angel28 написа:чудя се дали това дето е на заземяването на самата букса не е като прекъсвач и трябва да го натисна за да засече че искам CD да пусна, утре ще пробвам.Как мислите, дали е от това или на моето стерео няма да стане тоя начин на свързване.
Коментар
-
super_angel28 написа:dobri_g написа:Колега качвам ти една картинка с начин за връзване, не съм сигурен че ще стане за твоя касетофон за това, ако го пробваш ще е на твой собствен риск.Аз имам CD Kenwood и при мен стана. Ползвах резистор 1 k-ohm.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
dobri_g написа:super_angel28 написа:чудя се дали това дето е на заземяването на самата букса не е като прекъсвач и трябва да го натисна за да засече че искам CD да пусна, утре ще пробвам.Как мислите, дали е от това или на моето стерео няма да стане тоя начин на свързване.
Коментар
-
dobri_g написа:batproho написа:А вход AUX активиран ли ти е от менюто, може и това да е причината да не го засича, макар че се съмнявамAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар