Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с горивомера на Мареа ТД100-показва каквото си иска

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проблем с горивомера на Мареа ТД100-показва каквото си иска

Колеги моля ви дайте съвет как да си оправя показателя за нафтата показва квото му доиде на акъла както показва че има нафта после показва че нищо няма особедно ако е на последната четра преди резерва почва да показва хептен квото и доиде пада до нула после се вдига до 1-черта после пада и така от какво може да е а и при резервоар пълен до половината ми се случвало да падне до нула и не се вдига доста дълго време.Благодаря предварително.Заглавието на нова тема трябва да е подходящо и описателно.Заглавията и мненията се изписват задължително на български език. Изключение прави само международният раздел. Темите трябва да се публикуват в съответните раздели. Преместена.Модераторски екип на fiat-bg.org
    FIAT FOREVER

Re: marea td100

miro mareata написа:
    Колеги моля ви дайте съвет как да си оправя показателя за нафтата показва квото му доиде на акъла както показва че има нафта после показва че нищо няма особедно ако е на последната четра преди резерва почва да показва хептен квото и доиде пада до нула после се вдига до 1-черта после пада и така от какво може да е а и при резервоар пълен до половината ми се случвало да падне до нула и не се вдига доста дълго време.Благодаря предварително.
    Като отвориш люка,за резервуара в багажника,ще видиш 2 букси.Разшири или свий малко пинчетата,за по-добър контакт.Поне при мен стана номера.
    Fiat Punto`04 1.2 60hp.
    Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
    ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.

Коментар

Още тези дни ще пробвам сега имаш ли го този проблем?
      FIAT FOREVER

Коментар

miro mareata написа:
        Още тези дни ще пробвам сега имаш ли го този проблем?
        Да ти кажа има колебание,но то си е от поплавъка.Но не ми си е случвало,на пълен или половин резервуар,да падне до долу стрелката.
        Fiat Punto`04 1.2 60hp.

Коментар

А да те питам ако не ти е проблем да ми кажеш кво ти дава като разход в града и изван
          FIAT FOREVER

Коментар

miro mareata написа:
            А да те питам ако не ти е проблем да ми кажеш кво ти дава като разход в града и изван
            Много различно,главен фактори са колко тежи крака,задръствания сфетофари.Но принципно,градско отива горе долу 6,5-7/100,а извън градско 5,3-5,7/100 - при нормално каране 100км/ч,това е приблизително 2300обр/мин на 5-та
            Fiat Punto`04 1.2 60hp.

Коментар

Working...
            X