Колеги моля ви дайте съвет как да си оправя показателя за нафтата показва квото му доиде на акъла както показва че има нафта после показва че нищо няма особедно ако е на последната четра преди резерва почва да показва хептен квото и доиде пада до нула после се вдига до 1-черта после пада и така от какво може да е а и при резервоар пълен до половината ми се случвало да падне до нула и не се вдига доста дълго време.Благодаря предварително.Заглавието на нова тема трябва да е подходящо и описателно.Заглавията и мненията се изписват задължително на български език. Изключение прави само международният раздел. Темите трябва да се публикуват в съответните раздели. Преместена.Модераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с горивомера на Мареа ТД100-показва каквото си иска
Collapse
X
-
Re: marea td100
miro mareata написа:Колеги моля ви дайте съвет как да си оправя показателя за нафтата показва квото му доиде на акъла както показва че има нафта после показва че нищо няма особедно ако е на последната четра преди резерва почва да показва хептен квото и доиде пада до нула после се вдига до 1-черта после пада и така от какво може да е а и при резервоар пълен до половината ми се случвало да падне до нула и не се вдига доста дълго време.Благодаря предварително.Fiat Punto`04 1.2 60hp.
Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.
-
miro mareata написа:Още тези дни ще пробвам сега имаш ли го този проблем?Fiat Punto`04 1.2 60hp.
Коментар
-
miro mareata написа:А да те питам ако не ти е проблем да ми кажеш кво ти дава като разход в града и изванFiat Punto`04 1.2 60hp.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар