Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за съвместимост на чейнджър и радио

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Въпрос за съвместимост на чейнджър и радио

Въпросът е следния: този чейнджър може ли да се подвърже към оригиналното радио на Мареа, модел 182 H2?
    Прикачени файлове
    I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Според мен - не, но докато не пробваш.Този е за Стило/Пунто
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Буксата на чейнджъра е с шест пин-а, а на радиото са само пет.И не ще да бачка ...
      I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

и да го подкараш не знам дали си заслужава. Поне при мен на либрата уж оригиналния, почистих го и пак ме нервира, то е прескачане, то са играчки да записвам дискове ама не какви да е ами само маркови....
        Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
        Fiat Bravo'97 1,6 16v
        Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Оптика ти трябва и някой да я смени, някъде по-спомени 40-50лв.
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

avvasilev написа:
            Буксата на чейнджъра е с шест пин-а, а на радиото са само пет.И не ще да бачка ...
            Еми друг вариант е да си изведеш кабелче и да ползваш хубав МП3-плеър, или не го предпочиташ този вариант? Този модел касетофон много лесно се прави да има вход. Щом аз се справих за 20 минути сигурно...

Коментар

Цялата работа е, че този чейнджър ми попадна "фрий" и просто реших да опитам. Май обаче ще стане на баща ми на Алфа-та ...

Коментар

Да, монтира се в някои алфи, 166 май.
                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Точно 166 е!

Коментар

Working...
                  X