Значи проблема е следни . Не ми светеше копчето за левия прозорец - другите две светеха ( на лявата врата са две копчета на дясната едно)Реших да го от ремонтирам , ама така го от ремонтирах че го счупих и съответно айде на моргата от там за 5лв ми дадоха от брава точно същото(белия куплонг)Сложих го и чакам да стане тъмно да ама не сега и трите не светят( прозорците работят) та питането ми е къде да търся проблема - в копчето , бушон защото не мога да си обесня сега защо не работят и трите?просто дайте идея да не работя на сляпо .мерси
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Съвет за копчетата на прозорците при Браво .
Collapse
X
-
Re: Съвет за копчетата на прозорците при Браво .
defender359 написа:Значи проблема е следни . Не ми светеше копчето за левия прозорец - другите две светеха ( на лявата врата са две копчета на дясната едно)Реших да го от ремонтирам , ама така го от ремонтирах че го счупих и съответно айде на моргата от там за 5лв ми дадоха от брава точно същото(белия куплонг)Сложих го и чакам да стане тъмно да ама не сега и трите не светят( прозорците работят) та питането ми е къде да търся проблема - в копчето , бушон защото не мога да си обесня сега защо не работят и трите?просто дайте идея да не работя на сляпо .мерсиAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
u_bo
harifg написа:Днес и аз опитах процедурата с презапояване на диодите и резисторите,но бутоните отново не светят. Някой слагал ли е друг диод + резистор ?
Коментар
-
u_bo написа:harifg написа:Днес и аз опитах процедурата с презапояване на диодите и резисторите,но бутоните отново не светят. Някой слагал ли е друг диод + резистор ?
Коментар
-
crazyico написа:И аз имах този проблем. Презапоих резистора и всичко е 6. Но имах няколко излишни копчета и реших да пробвам с диод. Махнах цялата платка с диода и запоих един 4мм 12V диод към двете крачета на копчето, бачка пак идеално.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар