Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пунтото пали когато си иска!!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

кола

Е щом всичко гасне значи а акумулатор ама и този трябва да работи дават го 40 http://fiat-punto.oneinform.com/teh.htmlама преди това виж дали се зарежда както трябва и дали нещо не му дърпа тока като не е на контакт
    КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
    Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
    http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

колега знам къде ти е проблема имах същия проблем не ти трябва голям акумулатор извади си - кабела целия от акумулатора почисти си я добре гаранция ти е станало като заварка болта дето е към скоростната кутия дано съм ти помогнал и пиши резултата!!!

Коментар

Re: кола

novole1102 написа:
        разбрах къде ми е проблема акумулатора ми е 45Ah а трябва 65Ahи като падне малко неможе да зарежда и колата не пали само се мъчи и всичко гасне Аз мисла че е това
        Къде прочете за тези 65Ah, на този двигател и 42 са достатъчни, още повече, че 65Ah не се събира на площадката.
        FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
        Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

kluchar написа:
          Двигателя е 1.1 моно Провери дали алтернатора зарежда добре акумулатора кабелите също
          Упорито си се зачесал за тва 1.1 има и 1.2 моно 60 коня слагат на БЕртоне карбио и да имат стрелка за темпераутра и оборотомер щото са SX купе , също и 1.1 SX ги има ...
          >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

NikMar написа:
            novole1102 написа:
            разбрах къде ми е проблема акумулатора ми е 45Ah а трябва 65Ahи като падне малко неможе да зарежда и колата не пали само се мъчи и всичко гасне Аз мисла че е това
            Къде прочете за тези 65Ah, на този двигател и 42 са достатъчни, още повече, че 65Ah не се събира на площадката.
            Е аз съм с 55Аh на 1.1 и нямам проблем вече 3та година ...
            >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

novole1102 написа:
              По принцип за тея коли акомулатора е 43 Ah , но лично мен ме дразни карах с такав НОВ една година и умря , и след това се здобих 55 аh Бочше 5 серия мноо съм доволен , межо другото по-gолям от 55 неможе да вкараш стойката не позволява (освен ако нямаш идеи да я преправяш понeже разполагах и с един 62 Аh и премерих ... Незнам дали ще ти се реши проблема с нов акомулатор.На нa една бившите ми работи имахме един служебен шевролет Авео и той правеше тея магарии , хем уж с нов акомулатор ала бала , и по седи малко на авариини и дадеш на конакт и стрелките играят , бутниш го запали и после пак караш , караш , и по някое време пак ... така.Ходи и в сервиз уж гаранционен и те не разбраха от какво е , пррдполагаше се хлабава маса на ДВИГАТЕЛЯ ... Може това да е и при тебе ..Незнам от къде взема маса дигателя при пунто обаче.Някой колега да каже ...

Коментар

ем колега аз му казах къде е масата да следи минусовия кабел от две места е закрепен хем по купето и скоростната кутия

Коментар

Аз пък мисля, че не ти зарежда динамото. Иди някъде да го проверят и да го ремонтират.ПП: Какви 65 амперчаса за тоя пичи двигател.

Коментар

uno написа:
                    Аз пък мисля, че не ти зарежда динамото. Иди някъде да го проверят и да го ремонтират.ПП: Какви 65 амперчаса за тоя пичи двигател.
                    Много мразя такива решения , от сорта "иди някой друг да те чеше или ще те пречеше или неначесан ще ходиш" ... Ко му има да запалиш колата и да боднеш един мултицет на акомулатора ? Ама съм сигорен ,че колата зарежда ...

Коментар

Ами то е ясно, че сам няма да се оправи. Щом му свети лампата а той си кара......................какво да коментирам повече.Има един лаф "двигателя чука, ама на шофьора не му пука".

Коментар

Working...
                      X